US Open 2013 типување (обложување)

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.038
Поени од реакции
3.635
Како што реков и во главната тема пред некој ден, ќе се отвори посебна тема за типување со цел да не се оди премногу оф-топик во таа за нормална дискусија. Вака ќе е попрегледно во оваа тема да ги пишуваме типовите, па повелете... ајде да земеме некој денар од утре :D

Напомена : Во темава исклучиво типови од US Open тенискиот турнир.

Еве еден трипл жени од мене//

Razzano V.-Pavlyuchenkova A. 19.5+ @1.65
Govortsova O.-Li N. H1 +7.5 @1.55
Begu I.-Radwanska U. 18.5+ @1.5

Вердаско - Додиг 1 @1.50
Томич - Рамос 1 @1.35
Робсон - Домингез Лино +20,5 @1.95
Арвидсон - Четковска +20,5 @1.85
Флипкенс - Венус +21,5 @1.95

(+ фиоре и реал)

Li Na-Govortsova 17.5 +@1,95
Не е до толку отепана Говорцова 6 гема да не земе.

Радванска и Серена 16.5-
Радванска би требало, за Серена не сум баш сигурен, ама од инат на грдосијата Скијавоне ќе ја пишам. Федерер ми оди на 27 +, ама сепак ќе го одбегнам денес.

На Петкович и шибнале 1,25 со Јовановски и викам ај ќе играм +, не е толку слаба Бојана, на крај прв сет 6-2 за неа. :D

Други ги изиграв и Де Бакер, Маер, Печнер и Гергес плусеви исто така.

Утре Надал е минус гемови. И 25 да дадат граница, повеќе од 6-7 гема не губи од типов, не знам шо да е.

Иначе Рафа игра во четврток, за границата се уште не сум информиран, сепак Дутра да Силва играше предолг меч, изморен е многу, а и подлогата е многу бавна така да на секоја граница го играме минус. :D

Па исто ти е. Ако биде 6-3,6-3, 6-2 ја фаќаш и минус гемови и хендикеп гемови.

Denes spored mene hendikep 2 berdih-kudla. Ne moze berdih da igra fantasticno sekoe kolo plus kudla e amerikanec i ke se potrudi.

Li Na-Robson 2:0@1.65
Del Potro-Hewitt 3:0@1.85
Youzhny-Dolgopolov 38.5+@1.85
Anderson-Baghdatis 39.5+@2.00

Ништо неможам да погодам на турниров. :facepalm:

Долгополов салам ли е бе? Го имам +, требаше да го земе првио сет, кога го затепаа сега, мизерија жива 7-5 го изгуби првиот и 5-0 губи во втор сет. :facepalm: Некни со Гофан кога го играв + победи 3-0, не бива и не бива. Дај нека се стегне малце, да му го ебам репот коњски!

Треба повеќе тука да се постира во темава, добри типувачи има :D

Си го искомбинирав Надал - со Колшрајбер 1, баш добри коефициенти им дале вчера :love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom