Облека од влакна на куче

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Ф

Флеш

Гостин
Има еден интересен стил .... да правиш и да носиш облека од кучешко влакно,материјалот да е од влакното на кучето .... еве како се вади ... мора да признаам многу интересна и паметна идеја ..... ми се допаѓа (y)

When_Clothes_Are_Made_From_Dog_Hair.jpg

еве ја облеката и од кого е влакното .... :D

Picture_10(66).pngdog-wool-erwan-fichou-1.jpgdog1.jpg

а ако некој е алергичен на влакна од кучиња? :D

Замисли ова некој го подари некому незнаејќи дека е алергичен ....
брат ако го погледаш видеото,би требало да го дознаеш одговорот на твоето прашање ..... дали му штети на некој алергичен да носиш облека од куче ?!

Има еден интересен стил .... да правиш и да носиш облека од кучешко влакно,материјалот да е од влакното на кучето .... еве како се вади ... мора да признаам многу интересна и паметна идеја ..... ми се допаѓа (y)
кај русите веќе од поодамна е распрострнето ова- користењето на влакното од долговлакнестите кучиња(кавказска овчарка, чау-чау.....) - за изработка на облека и при тоа тврдат дека таквата облека не само што е лесна , не се намокрува туку самото кучешко влакно било и со лековит ефект во смисла што оној кој носи облека вака изработена ќе се излечи доколку боледува од реума, болки во кичма, различни повреди, истегнувања на мускул....
:unsure:

кај русите веќе од поодамна е распрострнето ова- користењето на влакното од долговлакнестите кучиња(кавказска овчарка, чау-чау.....) - за изработка на облека и при тоа тврдат дека таквата облека не само што е лесна , не се намокрува туку самото кучешко влакно било и со лековит ефект во смисла што оној кој носи облека вака изработена ќе се излечи доколку боледува од реума, болки во кичма, различни повреди, истегнувања на мускул....
:unsure:
ја за оваа работа дознав уште одамна преку анимал Планет на 101 догс емисијата кога кажуваа за една раса .... но дури сега се потсетив за ова кога читав статија на интернет , па ајде да направам тема,да видам мислења и на нашиве Македонци .... зошто да не и да има бизнис од ова ... па од Македонија да испадне некоја голема компанија од светски рамки ... :D

Ех да знаев и на мојот шкотски овчар - ракавици ќе направив со упатство како се прави :D

Поимот furfag се буквализира.
furfag_whats_that_by_penguinfluffypants-d646rel.png

--- надополнето: 25 август 2013 во 20:40 ---
Ех да знаев и на мојот шкотски овчар - ракавици ќе направив со упатство како се прави :D
не ми збори за шкотскиот .... ноќни мори ..... затоа џек расел си имам ..... ноќна мора со раселот ми е само што скака кај стигне ... сом = сексуален опседнат мажјак ... :D

Шо викаше дедо ми.. Беј таму, смрдит кучешкоина...

Шо викаше дедо ми.. Беј таму, смрдит кучешкоина...
Еехе мудар дедо ти .... но без грижа ... кажи му на дедо ти безбеден е .... се чистат тоес се перат влакната,така што нема ни да смрди ни алергичен да е .... погледај го видеото во првиот пост ... :)

Ех од влакната на нашите шарпланинци шо убава бунда би се направило и по некоја шубара. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom