Ф
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
брат ако го погледаш видеото,би требало да го дознаеш одговорот на твоето прашање ..... дали му штети на некој алергичен да носиш облека од куче ?!Замисли ова некој го подари некому незнаејќи дека е алергичен ....
кај русите веќе од поодамна е распрострнето ова- користењето на влакното од долговлакнестите кучиња(кавказска овчарка, чау-чау.....) - за изработка на облека и при тоа тврдат дека таквата облека не само што е лесна , не се намокрува туку самото кучешко влакно било и со лековит ефект во смисла што оној кој носи облека вака изработена ќе се излечи доколку боледува од реума, болки во кичма, различни повреди, истегнувања на мускул....Има еден интересен стил .... да правиш и да носиш облека од кучешко влакно,материјалот да е од влакното на кучето .... еве како се вади ... мора да признаам многу интересна и паметна идеја ..... ми се допаѓа![]()
ја за оваа работа дознав уште одамна преку анимал Планет на 101 догс емисијата кога кажуваа за една раса .... но дури сега се потсетив за ова кога читав статија на интернет , па ајде да направам тема,да видам мислења и на нашиве Македонци .... зошто да не и да има бизнис од ова ... па од Македонија да испадне некоја голема компанија од светски рамки ...кај русите веќе од поодамна е распрострнето ова- користењето на влакното од долговлакнестите кучиња(кавказска овчарка, чау-чау.....) - за изработка на облека и при тоа тврдат дека таквата облека не само што е лесна , не се намокрува туку самото кучешко влакно било и со лековит ефект во смисла што оној кој носи облека вака изработена ќе се излечи доколку боледува од реума, болки во кичма, различни повреди, истегнувања на мускул....
![]()
Поимот furfag се буквализира.
не ми збори за шкотскиот .... ноќни мори ..... затоа џек расел си имам ..... ноќна мора со раселот ми е само што скака кај стигне ... сом = сексуален опседнат мажјак ...Ех да знаев и на мојот шкотски овчар - ракавици ќе направив со упатство како се прави![]()
Поимот furfag се буквализира.
ахахах добар сиDoggy style.
Еехе мудар дедо ти .... но без грижа ... кажи му на дедо ти безбеден е .... се чистат тоес се перат влакната,така што нема ни да смрди ни алергичен да е .... погледај го видеото во првиот пост ...Шо викаше дедо ми.. Беј таму, смрдит кучешкоина...