Продавници/Бутици за класична облека со ниски цени!

• Креатор на темата Креатор на темата vizzix
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 мај 2013
Мислења
115
Поени од реакции
68
Гледам сите почнаа да се врткаат по некои нови моди, SWAG незнам ти што.. јас сепак сакам да останам на класикот, ама малце и сум плиток во џебот сега за сега па ве молам кажете ми во кои бутици можам да си најдам класична облека по ниски цени.. Исто така каде може да се најдат мали броеви на вакви блузи со V кај вратот:
filepicker%2Fpa35oqwRaOvLmvkYcJJZ_v_neck_shirt.jpg
Ако има вакви работи во Велес кажете во кој бутик да најдам :)) Фала многу :)

Вакви имаше во се за 220.

Гледам сите почнаа да се врткаат по некои нови моди, SWAG незнам ти што.. јас сепак сакам да останам на класикот, ама малце и сум плиток во џебот сега за сега па ве молам кажете ми во кои бутици можам да си најдам класична облека по ниски цени.. Исто така каде може да се најдат мали броеви на вакви блузи со V кај вратот:

SWAG ти е уствари стилот на облекување... Твојот начин на живеење, твојот начин на изразување... SWAG немора да значи дека мора да се облекуваш како тинејџерите со розеви панталони или штотијазнам нешто слично...Тие така решиле дека е најдобро затоа и го зборат...

Ти можеш на пример да се облекуваш како дечково на сликава, маици со V и фармерки во различни стилови... И кога ќе те види некој дека баш со таков стил се носиш тоа е SWAG ... Се надевам нешто ти појаснив...

За поефтини работи се знае... пазарче :D

Аман бе со тоа SWAG и тука на форумот почнавте ли :tapp::tapp:

SWAG ти е уствари стилот на облекување... Твојот начин на живеење, твојот начин на изразување... SWAG немора да значи дека мора да се облекуваш како тинејџерите со розеви панталони или штотијазнам нешто слично...Тие така решиле дека е најдобро затоа и го зборат...

Ти можеш на пример да се облекуваш како дечково на сликава, маици со V и фармерки во различни стилови... И кога ќе те види некој дека баш со таков стил се носиш тоа е SWAG ... Се надевам нешто ти појаснив...

За поефтини работи се знае... пазарче :D

SWAG е лајно бе брат. Иначе за ефтина и квалитетна облека, Шутка... :) Нема ништо смешно, несериозно или срамно тука, сериозен сум...

New Yorker за 350 имаш вакви и модифицирани и секакви

SWAG е лајно бе брат. Иначе за ефтина и квалитетна облека, Шутка... :) Нема ништо смешно, несериозно или срамно тука, сериозен сум...

Моментално во Шутка пазари средна класа... муабетот е за ниска.

Mаичката од првиот пост, нешто погрозно во животот не сум видел, осет да се немало.

Моментално во Шутка пазари средна класа... муабетот е за ниска.
Нема поефтино од Шутка и Пренди. Овие места се за ниска класа и се наоѓаат мајци за 150-200 ден поефтино нема никаде. Средна класа купува од бутиците со неоригинал облека, оние тезгите на 3 спрат во ГТЦ.

Певекс и Пренди се како за тебе. Мали броеви, евтини и класика. На Југодрво имаш продавница, Карпош 4 во близина на џамијата во Нерези имаш исто такви два бутици. Се наоѓа добро парче. Најчесто се 90% или 100% памук и се од квалитетно Турско производство, значи чешање и проблеми со кожата не можат да ти се случат. Траст ми, и јас си купувам од таму. ;)

Нема поефтино од Шутка и Пренди. Овие места се за ниска класа и се наоѓаат мајци за 150-200 ден поефтино нема никаде. Средна класа купува од бутиците со неоригинал облека, оние тезгите на 3 спрат во ГТЦ.

Сакаш да идеме у Шутка успут да потрошиме 500 денари бензин и ако најдеш маица испод 300 јас да ти ја купам .. значи не се праи паметен Шутка не е тоа што беше, циганите мислат дека продаваат на 5та авенија, аир-макс не ги даваат испод 2000, та преку куров дека некој ќе ги купи демек оригинал биле, драпај си мадиња ... поефтино ми е да отидам на панаѓур во Виена него во Шутка моментално ..

Сакаш да идеме у Шутка успут да потрошиме 500 денари бензин и ако најдеш маица испод 300 јас да ти ја купам .. значи не се праи паметен Шутка не е тоа што беше, циганите мислат дека продаваат на 5та авенија, аир-макс не ги даваат испод 2000, та преку куров дека некој ќе ги купи демек оригинал биле, драпај си мадиња ... поефтино ми е да отидам на панаѓур во Виена него во Шутка моментално ..

Во право си и они веќе се искурназија.

Air max se 1500 den kakvi 2000 den. E sega ako nemas 500 da dades sam idite poveke so kola i delite trosok. Ima se naogaat maici i po 200 den ne znam ti za kolku pari sakas da kupis koga poeftino nema. Osven od pazar da si kupis crn material za 100 den i da ti ja sosijat doma bez pari. Toa e i mene ne mi se dava za nekoja 1000 den koga znam deka ja donele od Solun za 400.

Na buvlji pazar ispod Kale kaj bazenot na glavna ulica...

Во битола класична тинејџерска облека(ефтина) каде има?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom