Македонски војници ќе бараат преминување во бугарската армија

• Креатор на темата Креатор на темата Giger's Predator
  • Време на започнување Време на започнување
Лупна и остана жив,тоа е тоа преродбата си го зема данокот,кога шушумиги ќе почнат да ти делат совет како тие паметни на мама и тато сами се снашле веќе знаеш колку е часот,ти не се секирај за мене јас и без моите ќе се снајдам некако ама ти без твојот штаб ни вол у гз нема да знаеш да уденеш, ете до толку си лимитиран.да не беше пастиорт да ве извади од лајната немаше никогаш такви како тебе да дојдат до израз за сега да делат совети

Абе ти не се снајде на 29, на колку планираш да се снајдваш на 50. Добро толку си мизерен што од уста не ја вадиш моменталната гарнитура на власт. Па толку огорченост нема ни во најзакоравениот СДСМ овец на бихаќка, а тие и имаат некоја причина за огорченост. Ама на човек сосила можеш да му земеш нешто, да му дадеш неможиш , ќе го фрли па макар тоа било и најдобронамерен совет.

Која војска,кои војници, за кого, за мАкедонија? Ако си од вмро или сдсм ќе се тепаш за грујо или бранко да си докрадат пари? А, ако не си партиски определен? Е тогаш пак ќе се бориш само не знаеш дали за грујо или бранко да биде милијардер, ќе треба да ги почекаш изборите :cuc:

Темава е научна фантастика отворена од татароманче. Нема смисла да се реплицира на вакви глупости. Се кладам дека некој војник со бугарски пасош дал изјава за некоја бугарска тв и сега потатарени потрчковци се обидуваат да дадат значење на некој индивидуален случај како „бугарката“ од гевгелија што не знаеше да го каже зборот б'лгарски правилно.

Абе ти не се снајде на 29, на колку планираш да се снајдваш на 50. Добро толку си мизерен што од уста не ја вадиш моменталната гарнитура на власт. Па толку огорченост нема ни во најзакоравениот СДСМ овец на бихаќка, а тие и имаат некоја причина за огорченост. Ама на човек сосила можеш да му земеш нешто, да му дадеш неможиш , ќе го фрли па макар тоа било и најдобронамерен совет.

Море паразиту еден државен,пак ќе ти кажам не бери гајле ти за мене,од такви паразити како тебе ние паметните не можеме на ред да дојдеме ,мојот куфер е веќе спакуван,само ми е жал така да кажам што многу паметни деца се принудени да бегаат од оваа вукојебина бидејќи ропаци како тебе се закачиле на к...т на пастирот и не го испуштаат,нека цицаат додека можат,ај сеа сиктер

Море паразиту еден државен,пак ќе ти кажам не бери гајле ти за мене,од такви паразити како тебе ние паметните не можеме на ред да дојдеме ,мојот куфер е веќе спакуван,само ми е жал така да кажам што многу паметни деца се принудени да бегаат од оваа вукојебина бидејќи ропаци како тебе се закачиле на к...т на пастирот и не го испуштаат,нека цицаат додека можат,ај сеа сиктер
Со избори сум раскрстил одамна брат видов со какви гомна си имам работа,али да ги подржува некој овие јаки преродбеници мора да има или дебела корист или да е благо ретардиран у најмала рака.

Со избори сум раскрстил одамна брат видов со какви гомна си имам работа,али да ги подржува некој овие јаки преродбеници мора да има или дебела корист или да е благо ретартиран у најмала рака.

Во неговиот случај и двете

Ти со цел ум во паметни се вбројуваш??
И што чекаш уште ами?
Да погодам?
Твојте да подосберат уште некој денар за да ти се најди таму дури твојот супериорен интелект не дојди до израз за сам да почниш да си ги плаќаш сметките.
Беда си бе човек, беда.
А да ке заборавев.
Среќен ти пат, многу ќе ни недостигаш.

Абе луге во легија на странци како се стасува до таму има ли регрутација несто како иде таа процедура ???

Абе луге во легија на странци како се стасува до таму има ли регрутација несто како иде таа процедура ???

Имаат веб страна.Пријавувањето е само на француска територија.

Ти со цел ум во паметни се вбројуваш??
И што чекаш уште ами?
Да погодам?
Твојте да подосберат уште некој денар за да ти се најди таму дури твојот супериорен интелект не дојди до израз за сам да почниш да си ги плаќаш сметките.
Беда си бе човек, беда.
А да ке заборавев.
Среќен ти пат, многу ќе ни недостигаш.

Од тебе сум сигурно едно милијарда светлосни години попаметен испран преродбенички мозоку,фала богу такви сурати како тебе ич нема да ми недостасуваат и да ми го загадуваат животниот простор

Од тебе сум сигурно едно милијарда светлосни години попаметен испран преродбенички мозоку,фала богу такви сурати како тебе ич нема да ми недостасуваат и да ми го загадуваат животниот простор

Ти печен си за на клиника, најсериозно.
Лекарско имаш сега скоро извадено??
Оди прегледајсе дури состојбата не ти ескалирала па да станиш опасен по себе и околината.

Ти печен си за на клиника, најсериозно.
Лекарско имаш сега скоро извадено??
Оди прегледајсе дури состојбата не ти ескалирала па да станиш опасен по себе и околината.

Moре дунстер ти најде да зборуваш за болести :facepalm:,ама не си ти глуп само тренираш,ти си жив доказ дека гомната можат да се движат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom