Колку проценти од девојките прават се' и што мислите за таквите девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
Procent..paaa moze negde 80%, zboram vo mojot krug na devojki so gi poznavam.aa so mislam jas za niv, pa niso, ako taka im e ubavo i mene mi e ubavo! Samo ko so kaza Divajn, interesot za niv se gubi lesno, taka da sosema mi se beznacajni!

Дивајн напиша:
Јас како женско ќе си одговорам, ако?
Таквите девојки не вредат баш, а и интересот за нив се губи лесно ... тој што ќе е јунак да ме негира, лаже!:toe:

Прашањето беше ако идеш подолг временски период......
значи ја имам дечко го сакам го задоволувам на секој начин,со тоа и ја се задоволувам и тоа значи дека јас не вредам???:toe:

Интересот се губи за девојките кои прават се за да фатат некој дечко,за го задржат или уште на почетокот му даваат се!

Многу ретко ама ги има... И баш ми е криво што нема многу повеке... ако не експериментираш и правиш различни работи досадно станува нели?

Sto mislam ? Posveteni devojki na kauzata alal da im e si ziveat zivot bez lazni usteganja

relativno e prashanjevo, zavisi koj/a kolku imal/a iskustvo i so kolku iskusni partneri, pri shto godinite se vo korelacija so iskustvoto.
super se tie devojki i gi pozdravuvam, se razbira ako toa ne go pravat so sekogo.

janicka напиша:
Momci, sto mislite kolku gi ima takvite i kakvi vi se iskustvata so devojkite koi bukvalno pravat se sto posakuvaat mazite. Znaci, da sakaat em oral, em anal, em da moze maskoto da im ejakulira kade saka.

Ili retki se? Devojki, a i vie sto vikate na ova?

Jas sum probala ama ne mi ide nekako, sto bi se reklo nemam uste stazh.

..netreba "stazh" zelba treba ...:devil3:

StormAngel напиша:
Секоја жена прави се, ама не секој маж може да ја натера на тоа. :wink:

Tochno! Ubavo kazhano:)))
Ne ozbilno, sekoja devojka koga kje poveruva deka go nashla vistinskiot pravi se shto saka on za normalno - da go napravi srekjen.
A osven toa - od kade pak toa deka devojkite ne uzhivaat vo se toa?!

Анастазија напиша:
Ne ozbilno, sekoja devojka koga kje poveruva deka go nashla vistinskiot pravi se shto saka on za normalno - da go napravi srekjen.

Маму и еб*м значи не ме сака! А вика јас сум човекот на нејзиниот живот.
Се сложувам ама пак некои работи не ми се јасни. А инаку за темата, процентот би рекол... 5% Што мислам за нив? Би сакал барем да видам уште една нула во процентот...

spored mene samo lesni devojki koj sto samo sakaat da zadovolat nekoj pravat sve u krevet.jaka picka nema sve da prai u krevet tuku ke se igra po nejzini pravila.Lesni devojki koi pravat sve vo krevet gi smetam spozorusite i materijalistkite i zatoa interesot za niv lesno se gubi

smizlicka напиша:
spored mene samo lesni devojki koj sto samo sakaat da zadovolat nekoj pravat sve u krevet.jaka picka nema sve da prai u krevet tuku ke se igra po nejzini pravila.Lesni devojki koi pravat sve vo krevet gi smetam spozorusite i materijalistkite i zatoa interesot za niv lesno se gubi
Nema nishto losho vo toa da sakash da ja/go zadovolish partnerot. Jas se chuvstvuam ubavo koga kje ja zadovolam partnerkata, onaka mushki. Ne znam shto za tebe znachi jaka pichka, ama jas ne gi kategoriziram devojkite spored toa dali pravi neshto ili ne pravi vo krevet. Ako mislime na devojka kako pichka za ebenje, togash jaka pichka e taa sho se ebe po jako. Shto se podrazbira pod poimot lesna?
Poznavam kulturni i ubavi devojki koi ne se lesni a pravat shto bi rekla ti "chuda", a poznavam shmizli i sponzorushi shto od poimot seks ushte ne se zapoznale so bukvata S.
Interes, shto e problemot so vas tinejdjerite? Toa li e osnovata na se vo zhivotot?
Ah tie komunjarite i ljubovta...

Noob напиша:
Nema nishto losho vo toa da sakash da ja/go zadovolish partnerot. Jas se chuvstvuam ubavo koga kje ja zadovolam partnerkata, onaka mushki. Ne znam shto za tebe znachi jaka pichka, ama jas ne gi kategoriziram devojkite spored toa dali pravi neshto ili ne pravi vo krevet. Ako mislime na devojka kako pichka za ebenje, togash jaka pichka e taa sho se ebe po jako. Shto se podrazbira pod poimot lesna?
Poznavam kulturni i ubavi devojki koi ne se lesni a pravat shto bi rekla ti "chuda", a poznavam shmizli i sponzorushi shto od poimot seks ushte ne se zapoznale so bukvata S.
Interes, shto e problemot so vas tinejdjerite? Toa li e osnovata na se vo zhivotot?
Ah tie komunjarite i ljubovta...
pod poimot jaka picka ne rekov nigde deka podrrazbiram devojka sto pravi se u krevet i sto se e*e jako.spored mene jaka picka e onaa devojka koja ke ja legnes posle dolgo vreme,zanaci nema da ja imas u krevet posle 1-2 nedeli i ke se macis okolku nea se dur ne ja dobies.
a pod lesni devojki podrazbiram devojki za edna vecer (spozorusi i mateijalistki) koi ke uspeees da gi legnes spored goleminata na tvojot dzep.spored moe mislenje nesto slicno na kurvi,samo sto ne stojat pred MTV goli.
I daj da ne zabeguvame nadvor od temava :nenene:

smizlicka напиша:
pod poimot jaka picka ne rekov nigde deka podrrazbiram devojka sto pravi se u krevet i sto se e*e jako.spored mene jaka picka e onaa devojka koja ke ja legnes posle dolgo vreme,zanaci nema da ja imas u krevet posle 1-2 nedeli i ke se macis okolku nea se dur ne ja dobies.
a pod lesni devojki podrazbiram devojki za edna vecer (spozorusi i mateijalistki) koi ke uspeees da gi legnes spored goleminata na tvojot dzep.spored moe mislenje nesto slicno na kurvi,samo sto ne stojat pred MTV goli.
I daj da ne zabeguvame nadvor od temava :nenene:

Некои работи ти се помешани, ќе треба да се посредиш и подразмислиш..
Јака пичка според тебе е девојка која ќе малтретира некое машко долго време со тоа што нема да му дава? Види јас сум за манипулација, можеби голем дел од сексањата во младоста ми беа врз таа основа, но никогаш не сум го користел сексот како механизам за манипулација на партнерот.
Ти во твојот пост тоа го заговараш. Значи не се ебеш кога ти сакаш,, не се ебеш кога дечкото сака, туку се ебеш кога мислиш дека е потребно да постигнеш некоја цел, реализација која е сосем спротивна од например спонтаното бендисување и желба да се споделат интимни моменти со некого или не знам што.
Не е тоа убаво.

Toa se moze spored mene i negativno fda bide svateno!! Toa se vo edna vrska koja funkcionira podolg period e samo znak na doverba i ljuov!!!! A za onoie koi se slozuvaat i se da naapraat da bidat slobodni povekje vo seksot iako se so licnost koja pomalce ili prv pat ja zapoznale se hedonisti ili sea ima i povekje kategorii mozda se i orospicinja:):):)
No sepka mislam deka toa SE proiizleguva od mnogu golema fizica privlecnost koja samo dvajcata partneri ja izskoristile i totalno se opustile i se zadovolile do kraj I so SEEEE!!! :):)

Анастазија напиша:

greska ste
секоја девојка не прави се но има мажи што можат да ја натераат девојката да прави се :toe:

Attachments

• foot_sucky.jpg
    foot_sucky.jpg
    55,5 KB · Прегледи: 5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom