Колку проценти од девојките прават се' и што мислите за таквите девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
Така е! Бифши да бил "мајстор свог заната" ќе те настрвел, та сама да посакаш да му се наденеш анално! :)

Ова гарантирам... Нема утка... Требаат само неколку анални оргазми, после... секоја нормално е сама да си бара и да си сака...

Иначе, има девојки кои што не можат се да прават, и тоа во голем процент... Дури и јас имам успеано на такви во минатото да налетам, иако мене само шмизли ми се допаѓаат. (Шмизли кога викам мислам на дефиницијата на Збратко за шмизли во истоимената тема)

gOJDO напиша:
ORAL, FACIAL, ANAL...нормално ми е тоа некако.
Мене одсекогаш ме занимале малку понастрани работи како PISSING. Пациент сум или?

само ако и ја сум пациент ;)

Mazite od sekogas bile poslobni koga stanuva zbor za sex (ne se odnesuva na cela zenska ili maska populacija) ali fakt e sto Storm angel Kaza pogore so dodatok deka i mazot moze da napravi se amam sekoja zena ne moza da go natera na toa! Mene mi se ima sluceno toa i zato go dodavam ;)

зависи како ке ја погодиш инаку сите девојки прават се и сешто уствари чуда прават коа нема шо да прават

CopyOfDeath напиша:
зависи како ке ја погодиш инаку сите девојки прават се и сешто уствари чуда прават коа нема шо да прават

a be denesno vreme retki se tie devjki sto rpavat cuda samo0 koga nemaat sto drugo da pravat ... sea pravaty cuda segde i vo sekoe vreme .... a treba da si baksuz da nacekas nekoja devojka koja nesaka da pravi toa sto e veke normalno da se paravat (CUDA) :)

Ako te saka dovolno ke ti dade da i pravish se , ako ja sakash dovolno ke i go pravish samo toa sto taa saka da i bide praveno.Se drugo e varijacija na tema.

MOZE NE E MESTO ZA OVOJ POST U TEMAVA ALI KOA KE POMILSAM DEKA EDEN DEN KE TREBA DA IMAM ANALEN SEX MI SEGADI.MISLAM DEKA NEMA DA GO PRAVAM TOA.

DEVOKI KOI SE PODGOTVENI NA SE NE ZNAM BAS MN ALI MISLAM DEKA SE RETKI,TAKA NEKOI POISKUSNI

nema sansi jas da mu go pravam kevot na nokoj pa toj neka mi go pravi mene a dosega ne sum bila vo nikoja od ovie okolnosti bidejki sum uste malecko pa taka da izgleda seuste ne znam:duel:

pretty_girl напиша:
nema sansi jas da mu go pravam kevot na nokoj pa toj neka mi go pravi mene a dosega ne sum bila vo nikoja od ovie okolnosti bidejki sum uste malecko pa taka da izgleda seuste ne znam:duel:

Па очигледно дека си мала кога толку си контрадикторна сама на себе. На друга тема кажуваш дека толерираш дечко кој те сака само за мување, значи му одиш по ќеиф иако не сака да има врска со тебе, а од друга страна тука кажуваш дека не би правела се за некого ... каде лажеш?:toe:

И, колку проценти се???
Која дебилитантна дегутантност.

Јас би му дозволила се, на некој на кој навистина му верувам и сме во озбилна врска.

Se , ako se razbira pod se davanje i pruzenje zadovolstvo togas Da davam se i od sebe i za sebe ,posto nema pogolemo zadvolstvo od zadovlen partner .

нема девојка што не дава и не прави , има маж што не бара
иначе мислам дека девојките даваат па и на нив им е задоволство тоа, како што кажа ragazza

Прашање за машките: Што мислите за девојка што ви „дава” се'

Primer,idete so nekoja devojka,da receme podolg period,mozebi i ja sakate,ne e bitno,i ona vi dozvoluva se.Ve zadovoluva na sekakov nacin,vo sexot pravi se sto posakuvate,itn,itn...Me interesira kakvo mislenje imate za takva devojka?Deka e lesna,kurva,glupa,ili ne znam sto,ili seto toa vi se dopaga i imate dobro mislenje za nea(se razbira ako vi se sviga karakter,izgled i toa)???

Јас како женско ќе си одговорам, ако?
Таквите девојки не вредат баш, а и интересот за нив се губи лесно ... тој што ќе е јунак да ме негира, лаже!:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom