Колку проценти од девојките прават се' и што мислите за таквите девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
Уау, Сајберкор - па не мораш бити тољико хардкор! :)
Немој дозвољавати еден егоист да ти скрши его па да си го полниш со такви п(р)остои! :)

Пис мен! :)

Не бе Мистегоистичен, скраја да е, мое его фљексибиљно, само давав соодветен пример на твојот опис. За да сфатат и другите што е фичо, во твоја смисла на зборот, со сета мистика во него. :wink:

:)

Пис.

Темава е процентуално да се изразите, што ќе ви е мислење женско?

Твое его фљексибиљное до тој степен на вискоеластопластичост (да тече, да се витка и враќа во првобитна состојба и да може да се обликува без да претрпи кршење) што се накрцна иако не беше прозван никаде како персона, па удри директно во мојот егоистичен никнејм и ме прозва, а воедно ме посрами пред луѓево и затоа ќе патиш!

Едно ќе ти кажам, знам кај живееш!

:evil: :twisted: :roll: :D :D :D :D :wink:

Се шегував. нормално! :)

123 напиша:
Темава е процентуално да се изразите, што ќе ви е мислење женско?
Па и Јаничка ве прозва да се изјасните...
Ама како што тргна муабетов, изгледа посоодветно прашање е „За кој маж би направиле се?“
Математички да го парафразирам Сторм, за секоја жена постои барем еден маж за кој таа би направила се.

Е па штом сум прозвана :lol: ќе кажам дека до сега бракот ми е перфектен, да не образложувам што правам и што ми прави.
И да еден е, т.е. све правам за него. :D

Ме баравте? Еве ме бе :lol: :P
Јас ќе го поддржам Сторм ... од лично искуство секако ... зависи од човекот дали јас ќе правам и ќе дозволам да ми прави све ... со тоа што без оглед дали е тој тој, секако треба време да се дозволи тоа, дали подолга врска или брак. Е сега работи кои ептен не ги сакам, никој досега не ме ни форсирал да ги правам ... така да не се жалам екстра ми е :lol: :wink:

@јендватри

Кој те прозва па тебе? :) Не лажи, признај дека немоеше да издршиш да си кажеш индиректно дека си "праите"! :)

Викаш не бев прозвана, :lol: Денес имам проблем со сфаќање на темите.

divine напиша:
Ме баравте? Еве ме бе :lol: :P
Е сега работи кои ептен не ги сакам, никој досега не ме ни форсирал да ги правам ... така да не се жалам екстра ми е :lol: :wink:
Па муабетот е за анал, орал и ејакулисање по женката. Три се, а ти велиш дека има работи кои не ги сакаш. Не збориме за голден шауер, фистинг и слични бљувотини...
Изјасни се по трите точки на дневен ред, еве ти давам право на збор како "Претседник кучног савета"! :)

(Спуки, ете тактички ќе ги вратам сеа, ќути брат, не кажуј на никој!)

Мистичен напиша:
Изјасни се по трите точки на дневен ред, еве ти давам право на збор како "Претседник кучног савета"! :)

(Спуки, ете тактички ќе ги вратам сеа, ќути брат, не кажуј на никој!)

Тенкју мистер претседник :lol: Третото не ми го побарале и не го сакам ... другите се океј :wink:

Prvata tocka na dneven red ne ja sakam i nema apsolutno ni teoretski sansi da se slozam na toa, nezavisno koj e tipot, kolku sum so nego itn,itn.

_ZlObNiCa напиша:
Prvata tocka na dneven red ne ja sakam i nema apsolutno ni teoretski sansi da se slozam na toa, nezavisno koj e tipot, kolku sum so nego itn,itn.

Невр сеј невр. Сакаш да кажеш дека никогаш не си пробала, онака од општа култура?

Ето драги гледаоци и членови на куќниот совет, одма ги согледавте разликите помеѓу жените.
Инаку Дивајн, како бе не ти побарале тоа до сеа?

Моето_е_поголемо напиша:
_ZlObNiCa напиша:

Невр сеј невр. Сакаш да кажеш дека никогаш не си пробала, онака од општа култура?

Да не ви се мешам во муаботот, ама - иако сум машко - и мене некако не ме влече аналка. Поише од страв - шо ако мене некој ми побара?? :shock: :shock: :roll:

Ја мислев на ејакулисањето уствари, тоа ми беше прашањето за Дивајн. Ни по гради не ти побарал?

spooky напиша:
Моето_е_поголемо напиша:
_ZlObNiCa напиша:

Да не ви се мешам во муаботот, ама - иако сум машко - и мене некако не ме влече аналка. Поише од страв - шо ако мене некој ми побара?? :shock: :shock: :roll:

Ќути си, трај си, кој ти побара дај си.
Него, ако си B тогаш нормално е да се плашиш дека може и тебе некој да ти побара. Инаку мое мислење е дека речиси и да нема некој што барем не пробал анал (зборам за хетеро, останатите категории немаат избор).

Моето_е_поголемо напиша:
Ќути си, трај си, кој ти побара дај си.
Него, ако си B тогаш нормално е да се плашиш дека може и тебе некој да ти побара. Инаку мое мислење е дека речиси и да нема некој што барем не пробал анал (зборам за хетеро, останатите категории немаат избор).
Да не ти е и смислата за хумор скриена зад оне квадратчињата што трепкаат?? Нормално дека не ми е страв од барање.
А немам некоја посебна желба да пробам анално. Останатите отвори ги задоволуваат сите можни потреби :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom