Колку проценти од девојките прават се' и што мислите за таквите девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
Ето драги гледаоци и членови на куќниот совет, одма ги согледавте разликите помеѓу жените.
Инаку Дивајн, како бе не ти побарале тоа до сеа?

Е па не се погодил таков, од кај да знам јас зашто ... доволни им биле сите други работи ваљда :lol: :lol: :lol: :wink:

Ќе биде ли некој љубезен од ова да "скува" нов топик? Нешто во стил "Дали има машко кое нејќе да ејакулиса на женски гради"?
Искрено, ме чуди ова малку...

Мистичен напиша:
Ќе биде ли некој љубезен од ова да "скува" нов топик? Нешто во стил "Дали има машко кое нејќе да ејакулиса на женски гради"?

Мислам дека погрешно сме се разбрале :lol: На гради секако дека ми ... мислев дека е она понепријатното :wink:

Мистичен напиша:
Се извади у 90 - та минута! :)

Таква сум што да правам, секогаш се вадам на време :lol: :lol: :wink:

divine напиша:
Мистичен напиша:

Мислам дека погрешно сме се разбрале :lol: На гради секако дека ми ... мислев дека е она понепријатното :wink:

Не е непријатно, само мижи у очи да не ти прсне, а тоа боли. :lol:

Еве бе: од анал - попраам казанчиња, од орал - знам кафе да смучкам, а тоа третото - шо знае нека праи, завесите да не ги гиба.
Знам и бушони да сменам. Ау, што све знам :wink: :lol:

Јаничка фрли мамец, па сега никаде ја нема :) :) :P

Ацева ти мажена си колку што знам, тоа не спаѓа во девојка. :lol: :wink:

Како бе не спаѓа? Ако некоја е сеуште немажена на 50 години тогаш е девојка, а некоја мажена на 20 е жена а? :)

Па и да е мажена, не е ваљда да се откажала од секс ... Или мислиш дека, ако е мажена, на се ќе се сложи?

Мистичен напиша:
Како бе не спаѓа? Ако некоја е сеуште немажена на 50 години тогаш е девојка, а некоја мажена на 20 е жена а? :)

Ако е мажена значи прави све + знај да готви нешо. И ако е немажена на 50 (немажена дотогаш) значи ни за к*р не ја бива.

Паметните машки не оставаат така девојка што прави све + готви и ги земаат за жени (ко ќе се уморат од жена на жена).

А девоката која ги прави овие работи + готви созреала и прераснала во жена. :) :wink:

Ацева така е? Гарант гравче тавче спремаш за денес. :lol: :lol:

Сајбер, сигурен си дека ако е мажена девојката прави све? :? Не би рекла ... 8)

divine напиша:
Сајбер, сигурен си дека ако е мажена девојката прави све? :? Не би рекла ... 8)

Сигурна си дека мажот е паметен? Не би рекол... :lol:

Сајбер, не зависи све до мажот, ама како и да е, бракот според мене не е мерило за ништо ...
Значи ти така ако мислиш не би требале ние мажените да пишиме ниту еден ред на овие теми а? Не ме разочарувај :lol: :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom