Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
хаха ја украле сликата што ја постирав синоќа ццц. Го следат форумот:D

Владимир Димитровски и Егзон Белица нови фудбалери на Шкендија.

Владимир Димитровски и Егзон Белица нови фудбалери на Шкендија.

ОВој има 2 годишен договор со Вардар, зар сте платиле оштета за да го донесете или нашата управа му дала слободни документи ?

ОВој има 2 годишен договор со Вардар, зар сте платиле оштета за да го донесете или нашата управа му дала слободни документи ?

Не знам за тоа искрено, инаку за каков фудбалер станува збор?

Не знам за тоа искрено, инаку за каков фудбалер станува збор?

Нешто малку над просечото, за нашаа лига не е лош, али па и не е некој спектакуларен играч.
Послаб е од Таневски и Бојовиќ.
Чудно што сте го земале, со оглед на тоа дека остануваме само на двајца дефанзивци. Сигурни сте дека е точна веста?

Нешто малку над просечото, за нашаа лига не е лош, али па и не е некој спектакуларен играч.
Послаб е од Таневски и Бојовиќ.
Чудно што сте го земале, со оглед на тоа дека остануваме само на двајца дефанзивци. Сигурни сте дека е точна веста?

Сеа видов на официалната страна на Балистите за овие двајцата, таму досеа не пишале пред да бидат сигурни.

Денеска играме пријателска со Руфеја бтв од 17:30ч

Beck's

Greska si ne e Dimitrovski sto igra za Vardar e drug Dimitrovski vo proba e od Skopje mislim ama ke otide pak.

Moze i toj od Vardar ama kako slusnav od Skopje.

Па дека цело време беше спомнат тој од Вардар а и секој пат го пишуваа само со презиме така и денеска и мислев дека е тој
--- надополнето: 7 август 2013 во 16:54 ---
Тогаш се работи за Божидар Димитровски

Па дека цело време беше спомнат тој од Вардар а и секој пат го пишуваа само со презиме така и денеска и мислев дека е тој
--- надополнето: 7 август 2013 во 16:54 ---
Тогаш се работи за Божидар Димитровски

Па и овој беше кај нас пред 2-3 сезони.Браќа се со Владимир од Вардар.

Па и овој беше кај нас пред 2-3 сезони.Браќа се со Владимир од Вардар.

Да за него се работи, само мислам на проба е.
Денеска играме против Руфеја, можеби денеска ќе го тестираат. Игра и десен бек, можеби го земаат за резерва на Бејтулаи.

Уште еден играч на Ѓоре ;) Добри пријатели се со татко му, на времето заедно имаат играно во Вардар. Се потврдува дека стара навика на Ѓоре му е да си влече негови играчи, дали лапа некој процент од нив или што е работата... неам појма.

Si znae Gjore valda sto e podObro,procentot od tatkoto na nekoj si futbaler ili plus ednogodisen dogovor so Skendija, valda znae toj , toa e prosta Matematika..... Aj neka pise nekoj za Belica, kakov igrac e on?!

Уште еден играч на Ѓоре ;) Добри пријатели се со татко му, на времето заедно имаат играно во Вардар. Се потврдува дека стара навика на Ѓоре му е да си влече негови играчи, дали лапа некој процент од нив или што е работата... неам појма.

На проба е, му немаат понудено договор сеуште.

Шкендија - Руфеја 4:1

Во целиот свет тренерот прави листа управата исполнува желби, се знае тоа тренерот кого сака тој и го носат. Исто и Емурлаи, Бајрами, Јовановски, Бејтулаи, Белица се играчи на Ѓоре и ќе бидат се додека тренерот останува во Шкендија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom