Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се согласувам, јас би додал и линк кон IMDB.com на примерама и вака е многу работа за еден човек
ќе видам што можам плус да додадам секогаш во план ми е ново нешто.
А како е сево ова регулирано со авторски права? Чисто ме интересира, ништо тенденциозно.
...аааа порките од амазон теве ќе мојт ли да се објават xDDDD
Еден другар ми кажа за проектов, појдов на стрната и баш се вратив во детството и можам само да ти честитам за то што си го напрајл и да ти се заблагодарам за трудот. Нормално, пошто во човечката природа је да барат преку леб погача...имам и една молба до тебе друже: Веќе некое време (то „некое“ го подразбират периодот од моите први контакти со интернет до денеска) покушавам да најдам една кратка странска серија која одеше на мтв негде во втората полојна од ’90 години (ак ме служит меморијава коректно). Тогаш бев уште мал и не ме интересираше во чија продукција је филмот, кој глумит и слично, па веројатно зато сега не можам да го најдам. Насловот на македонски беше „Нашите деца“, и се зборвеше за едно полско уметничко семејство за време на Втората светска војна. После разни премрежија, децата (возразни луѓе) на крајот се најџвет во Канада. Филмот је (ак се сеќавам убо) на француски јазик, па веројатно станвит збор за француски/канадски филм, можда во полска копродукција. Серијата беше пократка од шпанскиве, турскиве или (боже сачувај) индискиве, и траеше дестина епизоди. Па, ак можиш да поможиш, голема работа ќе ми завршиш