Што е со друштвото од основно?

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Чат-пат се дружиме,но за време на школска година,слабо

T`nka rabota. Samo so 3-4 drugari od osnovno se gledam, ama za zal i toa retko.

не никако ни во населба ни во град не ги сретнувам,само со еден другар уште се дружиме и нема врска што учевме основно заедно а средно не, ако ги цениш моеш да одржуваш контакт...

Najdobrata drugarka mi e od osnovno, i dvajca od najdobrite druari as well. Se gleame skoro sekoj den. A i so drugive pijam po nekoe kafe ili slichno :)

Pa so trojcata najdobri pak ucime zaedno a nekoi drugi gi gledam od vreme na vreme i si pisuvame poraki ama ima i nekoi sto gi gledam mnogu retko skoro nikogas.

Не бевме којзнај каков клас...освен што се жалеше цело школо од нас!Класната кутрата она ногу маки тргаше.Што се однесува на пријателството сеуште најдобрите 3 другарки ми се од основно!А за другите само на здраво сум со нив...

Најдобрата другарка и другар ми се од основно!Со другите сум Еј како си што праиш од кога не сме се виделе,обавезно да ми поминеш на кафе јави ми се,а бројот веќе одамна заборавен!
На овие од средно им пишав пропало...!

Сеуште се дружам со дел од другар(к)ите со кои се друзев во основно, ама не ми се тие од школо, туку од маало. А тие со коишто учев до осмо ни по улица не ги гледам веќе, освен два-тројца што учат со мене у средно. Со останатите- едвај едно здраво. :toe:

Pa seuste sum najdobra drugarka so drugarkite od osnovno, a isto taka i so celoto drustvo! Ima nekoi isklucoci so koi ne se ni pozdravuvam(ne po moja vina,ama mi vrtata glava,neznam zs)

јас се дружам со другарите и другарките ос основно..и мислам дека никат нема да ги запоставам или да ги заборавам! :)

Seuste se druzam so tie od osnovno sto mi se dobri drugarki, a so ostanatite se pozdravuvam koga ke se vidime ( iako retko gi gledam ). Sepak ako se vidime se slucuva da napraime dosta dolgo muabetce t.e da se ispofalime koj, sto, kako :icon_lol:

Pa si se druzam cat-pat so tie epten najdobrite drugarki sto mi bea. A so drugite, samo zdravo, so ima novo i tolku...

RealGirL напиша:
Најдобрата другарка и другар ми се од основно!Со другите сум Еј како си што праиш од кога не сме се виделе,обавезно да ми поминеш на кафе јави ми се,а бројот веќе одамна заборавен!
На овие од средно им пишав пропало...!

Зошто бе? Па само што заврши...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom