Пробај зачини си некое јадење со неа, да видиш колку добро ќе ти излезе. После тоа секое следно јадење ќе си го правиш само со овој зачин.![]()
не ти стај си во оние шо ги готвиш за на кајгана готвач

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај зачини си некое јадење со неа, да видиш колку добро ќе ти излезе. После тоа секое следно јадење ќе си го правиш само со овој зачин.![]()
И да се тушираат по два пати на ден!Ај да се вратиме на темата, дрогирање на јавни места. Јас не сум дрогирашка али некад се дрогирам и на јавни места. Особено се дрогирам од силен мирис на пот, такви халуцинации добивам што неможам да ги опишам. Значи се молат сите запотени луѓе да користат стик на жешково, за да не не дрогираат.
Договорено! Само набавете, јас не знам кај да најдам. Па после ќе ве викам сите на дегустaција, па секое наредно готвење ќе гласате само за мене.не ти стај си во оние шо ги готвиш за на кајгана готвачсе 1-во место ќе бидеш
Тревата не е дрога , така што не гледам поента да се коментира на темава .
Без забегување на темата. Сите кои не се од Скопје немаат право да дискутираат за центарот на Скопје како што е и насловот на темата.
Лек.А што е?
Па мислам на тоа што секој може слободно да пуши трева.. да се боцка итн кај што ќе му текне, а да не обрнува внимание дали некој ќе го забележи или не. Ок, и јас понекогаш палам трева, али никогаш не ми текнало тоа да го правам на јавни места.
Лек.
Ајде малку озбилно. Пропагндата за тревата дека е штетна, доаѓа од времето кога Форд успеал да направи автомобил од коноп, како и гориво од коноп. Кога ги открил вредностите на конопот ѝ колку тој може да биде корисен, некои моќници кои биле дел од нафтената индустрија ги затрупале овие откритија и за марихуаната и конопот се шири пропаганда дека се штетни. А овие две растенија на изглед се исти. Имате видео на youtube за ова.