САД за шест часа може да ја уништи Русија

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
ова се моите браќа и јас навивам за нив и се гордеам со нив :) а не какао твоите дебели лешинари
--- надополнето: 23 јули 2013 во 23:57 ---
види само 35 што се може и ќе ти е јасно

man+of+steel.jpg

if you know what i mean...

Attachments

• man of steel.jpg
    man of steel.jpg
    23,8 KB · Прегледи: 11
Грешка си, над 16 трилиони (трилион=1000 милијарди, не постои трилијарди). Но види интересно ЕУ должи исто толку.
И не само америте “туркаат“ војни.
За твое уверување околу “трилијардите“
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt

Да,да ,во право си инаку можев да корегирам грешките ама го нема тоа опција за корегирање бидејќи е доцна е :D

До кога бе веснициве ќе објавуваат вакви глупости..детски муабети. Ладната војна нема да се повтори никогаш, сега е во сферата на заедничките интереси. Богатите се богатат а сиромашните осиромашуваат, така и со САД и Русија, премногу пари лежат во меѓусебните односи за нешто такво да направат.

Која Русија бе, вечерва на Обама да му збрчи ќе ја стопи пола Русија дури кажи кекс!

Ајде сега земи еден атлас и онака види колкава е Русија по територија. Тоа ти е онака чисто за да не тресиш зелени. Инаку реално гледано кој прв нападни ке треба до крај да ја тера работата пошто ако во првиот напад не срамни се, тогаш најверојатно ни однего нема што многу да остани за да брани.
И во двата случаи да се надеваме дека доттогаш Марс ке биди колонизиран пошто тука лепче поке нема да има уште дооолго долгоо време.

Темава ми е од типот на:
- Абе ти за бетмен си или за супермен. Е супермен е појак, е не бетмен е појак....

Темава ми е од типот на:
- Абе ти за бетмен си или за супермен. Е супермен е појак, е не бетмен е појак....

Не бе ова е реалност како на сликава :pos::D

usa_power.jpg

Embedded media from this media site is no longer available

Ајде бе, поминаа 6 сати од отворање на темава.Нешто?

„Абе, ќе си земам јас еклер...“

Јас сум за кантерите...стоп прв си кажав

Ќе им се фатат!!!
Никој не знае Русија какво наоружање има и се што поседува
Додека Сад војува на Исток,Русиве мудро молчат.

Русија кога ќе биде економски по силна земја од САД, дури тогаш ќе можат да војуваат со американците,но се до тогаш Русија е една обична мравка за газење.. А инаку реално мислам дека Русија никогаш нема да биде по силна земја од САД,пред се заради економски причини.. Има уште многу примери и причини зошто русите немат шанси,например, професор на универзитет во санк петесбург има плата 25 долари и порција супа од зелка како оброк.
Во САД во мекдоналдс има поголема плата. Затоа руски професори, мајори академици... се иселуваат за америка. Да вкусат и тие бел леб и Чоколадо. Додека пак Американците немаат никаква потреба да одат во Русија,сем ако одат на секс викенди или да се пијанчат за ефтини пари. Русите животното прашање рашаваат иселувајќи се во САД и ЕУ..

Moderator te molam zatvori ja temava,
Русија кога ќе биде економски по силна земја од САД, дури тогаш ќе можат да војуваат со американците,но се до тогаш Русија е една обична мравка за газење.. А инаку реално мислам дека Русија никогаш нема да биде по силна земја од САД,пред се заради економски причини.. Има уште многу примери и причини зошто русите немат шанси,например, професор на универзитет во санк петесбург има плата 25 долари и порција супа од зелка како оброк.
Во САД во мекдоналдс има поголема плата. Затоа руски професори, мајори академици... се иселуваат за америка. Да вкусат и тие бел леб и Чоколадо. Додека пак Американците немаат никаква потреба да одат во Русија,сем ако одат на секс викенди или да се пијанчат за ефтини пари. Русите животното прашање рашаваат иселувајќи се во САД и ЕУ..

Moderator daj zatvori ja temava zaradi ugledot na Kajgana. Koga ke vidam vakvi komentari mi se chini deka slusham deca od predshkolska vozrast.

Инаку Русија 100% има повеќе оружје но САД виртуелно покажуваат дека се посилни, а русите и не веруваат многу во себе, и тоа е тоа...
Навивам за Сад, затоа што и мене ме манипулираа дека се пософистицирани во секое поле....

Навиваш за Сад, зашто благодарение на нив, живееш слободен живот, а не затворен во некој подрум, криејќи се од Србите да не те заколат. :D :D :D

Сад бил истото што и нато за Србија. пф -.- глупости !

САД се јаки, на нивните холивудски филмчиња. Пролистајте низ светските весници, војници им гинат секоја минутка. Зашто ? Зашто во секоја манџа, бибеер дотураат. Секаде се мешаат.
Конкретно Русите, со голи раце и заби ќе ги згазат американските педерчиња. Не заебавајте, не трескајте вакви зелени :D Срамота е, ќе се смее некој.
Врти врти го глобусот, се' уште ја гледаш Русија :D И америте ќе ги прегазеле/ Добра идеја за Холивуд, може некое филмче да направат. А реалноста... Путин да каже 2 збора, и Америка ќе стане цела како пустината Мохаве.
Американците имаат само дооообар маркетинг, а применуваат и совршена лоботомија. Русите си ќутат и си работат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom