Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти море...глеаш му дадов ја...прв и тоа ејјјј!Thief напиша:Кој ве праша дали ви се свиѓа, бе?!![]()
Момакот тражи контакт, он би ја опнал к`о еден и еден, вас кој ве прашуе дали би ја лежеле или не.
Дај, кажете адреса од малава, па може и ќе ве викнеме да гледате...
Acid напиша:Не би ја ебел, ни да ми плати.
Ме потсеќа на Тијана Дапчевиќ.
Macedonian напиша:Мене ми е грда оваа. :baeh:
Acid напиша:Не би ја ебел, ни да ми плати.
Ме потсеќа на Тијана Дапчевиќ.
Thief напиша:Ја би ја и неа, и дадичка, и цурава, и сите... а, бе, од пребирача нема јебача, што ви е вас, ц ц ц! Кај ни отиде младинава, бе.![]()
Кај си гледал ти? :lud:Gravity Grave напиша:Абе затоа коа идам дома у Македонија глеам 70% од девојките се сингл. Изглеа дека овие нашиве младичи се чуваат за онаа "ВИСТИНСКАТА":star:
Ако збориш за Тамара, морам да ја пофалам како снажна денсачица, немав прилика да навлезам подлабоко со неа пошто лично не ми се ни свиѓа(не дека не би и го опашал) али со тоа пуниот гз коа ќе фати да меша на рап...па...па...па...па...:zlo:Gravity Grave напиша:Пер, стои дека на свет има пичици што не би ги ебел ни да си спасам живот, ама цурава има атрибути за обработка..да ви ебам тоа малишани, да ви пријде типкава у живо ке се умочате од среќа:icon_bigg
Caligula напиша:Се наложив на цурава..да не ја знае некој ај нид а контакт.
Me iznasmeasagaqua напиша:...и јас исто.....давајте контакт!!! Тууууууу бре, не знаев дека пројавувам хомосексуални афинитети:nesvest:
ragazza напиша:Me iznasmeaDa si zdrava i ziva
![]()