Неколку работи кои ги правевме на стариот добар "MSN Messenger"

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Како да си го избришам профилот?:icon_lol:

Леле на овој сајт пријатели.ком со колку глупи провинцијалки сум разговарал и сум се изненадил колку можат да бидат глупи и покварени. Поготово тие од источна македонија. Invader , ми разбуди лоши спомени :)

Леле на овој сајт пријатели.ком со колку глупи провинцијалки сум разговарал и сум се изненадил колку можат да бидат глупи и покварени. Поготово тие од источна македонија. Invader , ми разбуди лоши спомени :)
и најде некоја банкнота од СФРЈ?

Мене па ептен ме нервираше кога некој ќе ставеше custom смајли скоро за секој збор или буква и на крај едвај се читаа пораките. Недајбоже да седнеш на такво МСН, нема да можеш ништо да прочиташ. За среќа имаше опција да се disable тие смајлиа :)
Ама како сакаш кажи, боље од МСН нема :)

и најде некоја банкнота од СФРЈ?

Каква врска има тоа со МСН? Бог да чува какви не луѓе има тука на форумов. Си ја утнал темата бачко
--- надополнето: 22 јули 2013 во 14:48 ---
Ама како сакаш кажи, боље од МСН нема :)

Точно така. Нема. Мсн верзија 7.5 и 8 ми беа најомилените верзии. После тие верзии направија некои промени што го направија МСН-то непожелна чат програма, и јас мислам дека затоа мајкрософт изгуби огромен дел од корисниците на нивниот МСН чат. Сега користам скајп ама воопшто не сум задоволен од нејзиниот изглед.

Ти текнува? </3 .
Јас уште си чувам логови од 2009та навака... Не планирам да ги бришам, некад ги пуштам и се смеам на муабетите што паѓале :icon_lol:. Колкава колекција на смајлиња имав, уште ми седат негде во пцво, штета што не знам дали и како можат да се вметнат во овие смешковциве на форум :))). + ја имав и опцијата MSN chat stat :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

. . . рече дечкото кој продаваше варени јајца и кој ако има глупиметар би се расипал. А и од каде знаеш, може ти го измериле паметот, па те тролале као демек они се глупи

. . . рече дечкото кој продаваше варени јајца и кој ако има глупиметар би се расипал. А и од каде знаеш, може ти го измериле паметот, па те тролале као демек они се глупи

Ма што ги знам, битно беа ептен глупи.

Точно така. Нема. Мсн верзија 7.5 и 8 ми беа најомилените верзии. После тие верзии направија некои промени што го направија МСН-то непожелна чат програма, и јас мислам дека затоа мајкрософт изгуби огромен дел од корисниците на нивниот МСН чат. Сега користам скајп ама воопшто не сум задоволен од нејзиниот изглед.
Секогаш она што порано се користеше е подобро одколку тоа денес што се користи :)

Од форумов кога ќе се ставевме едно 20 луѓе во чет рум :D wot еве знае :icon_lol:

Групните четови со фан клубот на Јунајтед :) немавме тогаш многу 3г и мобилен интернет, после секој гол сите трчаа на компјутер да кажат дека Руни гол дал. Додека да напишеш нешто веќе 20 члена напишале нешто во стилот на "ГООАООАОООоооолллл ррунииии", "то шампиони" :)

Имаше едно MSN Discovery и кажуваше кој ти го отвора прозочето за да ти пиши и ко излезе тоа на почетокот ако некој беше апиар офлајн ти отвара а ти му пишуваш и си мисли од кај знај овај чудаков дека сакав да видам каква слика има стаавено на профил.

Правевме сè за тој/таа да нè забележи. Во тоа беше вклучено постојаното приклучување и исклучување од МSN.

Ова за мене не важи. Кога ке сакав симпатијата да ме забележи, фино лепо го отварав прозорчето и 5-6 пати block-unblock ке направев и бев сигурен дека ако е на компјутер десната страна до горе ке и беше со мои прозорчиња. :P

па му правиш ТЈУНИНГ симињаш од мес блек некој фори да можеш неограничено нудге, да го спамуваш и да му го укочиш мсн от да неможе да гледа дека му пишуваш, и врвот имав програмче MSN FREEZER само го пишуваш мсн от стискаш freeze и што сака нека направи нема да може да се логира на мсн, ама тоа само додека ти е уклучен мсн фреезе... :)
Ми фали тоа ем ес ен от ама фејсбуков уби се живо и мсн и свети мсн :)
имаше една опција да пишуваш у нејзино име :pos:
какви реметења сум правел со тоа :LOL:
па немаше пичка што несакала со мене на мсн :X3:

коа даѓаше лето секој ден со нови пичиња бевме у парк сите од МСН :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom