Неколку работи кои ги правевме на стариот добар "MSN Messenger"

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Таман да те направам будала гледам доле превземено од факултети... :D

1323062570885261.png

Јас сеуште на компјутерот имам history chat logs....ахх времиња беа тоа со dial-up интернет по дома му требаше 5 мин да се конектира на МСН или да се фати место во интернет кафе бидејќи таму имаше камера па да се видиш со некоја девојка која си ја запознал преку hi5 или мирц :)

Први зборови без разлика дали е машко или женско беа:Имаш ли МСН...а некој за баксуз имаше Yahoo Messenger :)

^И не го разбрав баш она badass, не сум многу по англискиот :D
Иначе најјако од мсн-то ми беше кога ќе ги наредев сите другарки со срциња на топик после тоа сигурно паѓаше некоја од нив :D

Од форумов кога ќе се ставевме едно 20 луѓе во чет рум :D wot еве знае :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
="dzesika, post: 6008414, member: 53451"
Uvek comic sans ms koristev, ili crni ili temno liljakovi, kirilica :-D
Site zenski toj font go koristea. Reper za smizli bese, sammo ja ne bev smizla poso kirilica pisuvav xD
Ubavo bese <3
...напишано на латиница :D

До скоро чував логови од 2006-та. :ROFLMAO:

Останав верен фан на MSN додека не видов дека по еден, двајца ми остануваа онлајн, со тешко срце го избришав. :pos:

Форумските конверзации со 20+ неславно завршуваа или се сведуваа на - кој е овој, кој му е никот на форум? :D

До скоро чував логови од 2006-та. :ROFLMAO:

Останав верен фан на MSN додека не видов дека по еден, двајца ми остануваа онлајн, со тешко срце го избришав. :pos:

Форумските конверзации со 20+ неславно завршуваа или се сведуваа на - кој е овој, кој му е никот на форум? :D

Јас сеуште си чувам некои. Сега ги читам и се смеам и се чудам колку можат работите да се сменат по само 6 години.

Ах колку убаво беше времето кога користевме MSN, а сега ова фејсбуков не расипа :(
Највеќе ми недостигаат смајлињата кои имаат свое значење кое ти си им го дал, кога одредена буква се заменува со сликичка, онаа опција која ја здрмува пораката за да ја види оној на кој си му ја пратил..., ах носталгии :)

Ах колку убаво беше времето кога користевме MSN, а сега ова фејсбуков не расипа :(
Највеќе ми недостигаат смајлињата кои имаат свое значење кое ти си им го дал, кога одредена буква се заменува со сликичка, онаа опција која ја здрмува пораката за да ја види оној на кој си му ја пратил..., ах носталгии :)

Мене па ептен ме нервираше кога некој ќе ставеше custom смајли скоро за секој збор или буква и на крај едвај се читаа пораките. Недајбоже да седнеш на такво МСН, нема да можеш ништо да прочиташ. За среќа имаше опција да се disable тие смајлиа :)

Јас се уште чувам одредени логови...:noze: МСН, какви спомени еј... баш вчера го читав прилогот и онака ептен ми се вратија спомени.
Иначе многумина на Твитер ги читам како велат дека Твитерот е заслужен што многумина пишуваат на ФБ на кирилица, нешто со што воопшто не се согласувам. За мене форумот, во комбинација со МСН-то ме навикнаа и научија да користам кирилица постојано. Сега кога пишувам на латиница се осеќам некомплетно, иако истото се случува мноооооооогу ретко. :)

Поглупа работа од Твитер нема според мене. Едино нешто за кое се вклучувам е кога има трансфер-шпекулации за Баерн, па таму најбрзо се шират. Или за некои слики инсајдерски.

Hi5 пропадна поради тоа што на дечките касно им текна да стават чат

Поглупа работа од Твитер нема според мене. Едино нешто за кое се вклучувам е кога има трансфер-шпекулации за Баерн, па таму најбрзо се шират. Или за некои слики инсајдерски.

Hi5 пропадна и заради тоа што направија некои глупи промени кои го упропастија изгледот и функционалноста на сајтот. На почетокот Hi5 беше доста солиден сајт ама после ептен го зезнаа.

Hi5 пропадна пошто почнаа да го претеруваат сите со оние glitter слики, па отвараш профил и добиваш привремено слепило...:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom