ЧОЕЧЕ ДА ТИ ИБАМ, НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ, ОНАКА

• Креатор на темата Креатор на темата GUSAR-VMRO
  • Време на започнување Време на започнување
Гижо напиша:
колку нема врска тоа со ЛИЛААААА, досега не сум слушнал ниедна така да каже
Па ако не си слушнал ти, сме слушнале ние... Абер немаш бе! :D :D

Гижо напиша:
колку нема врска тоа со ЛИЛААААА, досега не сум слушнал ниедна така да каже[/quote

Ne si slusnal?/???
A gi bil lu u Skopje?? Ne mora i vo Skopje, si bil li na primer vo Trubarevo??? I tamu ima SKOPJANKI!!!
:)

GUSAR-VMRO напиша:
Гижо напиша:
колку нема врска тоа со ЛИЛААААА, досега не сум слушнал ниедна така да каже[/quote

Ne si slusnal?/???
A gi bil lu u Skopje?? Ne mora i vo Skopje, si bil li na primer vo Trubarevo??? I tamu ima SKOPJANKI!!!
:)
So be trubarevo tamu imam tetka i bratucedi :!:

dobra tema ste otvorile : ))) da ne se raspravame skopskiot dijalekt e najbolji onaka od site dijalekti hehhee: ))) iance da-smesni se skopskite curi od shemata so nivniot recnik sostaven vo najgolemiot del od srbizmi a najmalku od literaturni zborovi ama epten mi se posmesni (niso negativno ne mislam so ova) curite od shemata vo drugite gradovi na MK : ))) mislam onaka ineteresno-smesno zvuci : )))pozdrav :D :lol: :lol:

divine напиша:
4.скопскиот шмизлест дијалект ме иритира.
Толку имав :lol: :P

Незнам каде сте слушнале шмизлест. И да ти кажам многу се друшич со шмизли :lol: :lol: :lol: :lol: Околу мене не сум слушнал такво нешто, или може не сум приметил :lol: :lol: :lol:

Гижо напиша:

Епа излези надвор малце :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Сите самонаречени класа девојки (да не речам: оние пто глумат пи*ки) го кажуваат. Мене ми доаѓа да им удрам гла'а кога ќе слушнам такво нешто.

каква класа девојки жити се, очигледано не се дружам со такви

Radical Boy напиша:
Гижо напиша:

Епа излези надвор малце :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Сите самонаречени класа девојки (да не речам: оние пто глумат пи*ки) го кажуваат. Мене ми доаѓа да им удрам гла'а кога ќе слушнам такво нешто.

Е за ОВА СЕКОЈА ЧЕСТ :D

Radical Boy напиша:

Abe shto ste se fatile tolku za devojkite od skopje kao demek samo tuka ima "smizli" sho vikaat LILAAAA :D :D Takvite (kao sho rece Radical) wanna be pi*ki, gi ima segde i toa definitivno nema vrska na koj dijalekt zboratt -ne se samo u skopje -iako toa e sosema nova tema :lol: :lol: Isfurani faci ima niz cela Makedonija i mozat da se cujat na site mozni dijalekti kako glumat ludilo :lol: toa ti e zivot... hehehe pozdrav : )))

Да напоменам дека не е кај сите ова не зборете во множина

Добро бе чоече, да ти'бам, после една година ја најде темава? Не ми се веруе..

P.Overdrive напиша:
И мене не ми се веруе да тибам, онака...

P.Overdrive напиша:
Стварно бе да ти ибам али само 11 месеци се а не 12(година) за малку али тоа е тоа

P.Overdrive напиша:
Леле чоече да ти ибам ја паднав у несвест коа го видов ова :nesvest:

GUSAR-VMRO напиша:
Ајјјј колку ме изнервира една тема во која се пука сеир на девојчето од Гевгелија и тоа за дијалектот.

ЕПААА АКО НЕ ПАААА Ај СИТЕ ДА Збориме ОНАКА Скопски БЕ ПЕЕР

ОНАКА, НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ БЕ ПЕЕР ШО СЕЉАЧАНА ИМА У СКОПЈЕВО
И мене не ми се верува кога те гледав на ТВ4 порано, а и сега на таа детската емисија што ја водиш како збориш скопски, наместо паланечки кој ти е дифолт. И тоа со сила. Али, јеби га, ти си знаеш ;)

Стварно Емил, зошто на телевизија збориш скопски?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom