Fortune
шодаенешчо
- Член од
- 9 мај 2005
- Мислења
- 12.493
- Поени од реакции
- 183
Па ако не си слушнал ти, сме слушнале ние... Абер немаш бе!Гижо напиша:колку нема врска тоа со ЛИЛААААА, досега не сум слушнал ниедна така да каже

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако не си слушнал ти, сме слушнале ние... Абер немаш бе!Гижо напиша:колку нема врска тоа со ЛИЛААААА, досега не сум слушнал ниедна така да каже
Гижо напиша:колку нема врска тоа со ЛИЛААААА, досега не сум слушнал ниедна така да каже[/quote
Ne si slusnal?/???
A gi bil lu u Skopje?? Ne mora i vo Skopje, si bil li na primer vo Trubarevo??? I tamu ima SKOPJANKI!!!
![]()
GUSAR-VMRO напиша:So be trubarevo tamu imam tetka i bratucedi :!:Гижо напиша:колку нема врска тоа со ЛИЛААААА, досега не сум слушнал ниедна така да каже[/quote
Ne si slusnal?/???
A gi bil lu u Skopje?? Ne mora i vo Skopje, si bil li na primer vo Trubarevo??? I tamu ima SKOPJANKI!!!
![]()
divine напиша:4.скопскиот шмизлест дијалект ме иритира.
Толку имав :lol:![]()
Гижо напиша:колку нема врска тоа со ЛИЛААААА, досега не сум слушнал ниедна така да каже
Radical Boy напиша:Гижо напиша:колку нема врска тоа со ЛИЛААААА, досега не сум слушнал ниедна така да каже
Епа излези надвор малце :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Сите самонаречени класа девојки (да не речам: оние пто глумат пи*ки) го кажуваат. Мене ми доаѓа да им удрам гла'а кога ќе слушнам такво нешто.
Radical Boy напиша:Сите самонаречени класа девојки (да не речам: оние пто глумат пи*ки) го кажуваат. Мене ми доаѓа да им удрам гла'а кога ќе слушнам такво нешто.
И мене не ми се веруе да тибам, онака...P.Overdrive напиша:Добро бе чоече, да ти'бам, после една година ја најде темава? Не ми се веруе..
Стварно бе да ти ибам али само 11 месеци се а не 12(година) за малку али тоа е тоаP.Overdrive напиша:Добро бе чоече, да ти'бам, после една година ја најде темава? Не ми се веруе..
Леле чоече да ти ибам ја паднав у несвест коа го видов ова :nesvest:P.Overdrive напиша:Добро бе чоече, да ти'бам, после една година ја најде темава? Не ми се веруе..
И мене не ми се верува кога те гледав на ТВ4 порано, а и сега на таа детската емисија што ја водиш како збориш скопски, наместо паланечки кој ти е дифолт. И тоа со сила. Али, јеби га, ти си знаешGUSAR-VMRO напиша:Ајјјј колку ме изнервира една тема во која се пука сеир на девојчето од Гевгелија и тоа за дијалектот.
ЕПААА АКО НЕ ПАААА Ај СИТЕ ДА Збориме ОНАКА Скопски БЕ ПЕЕР
ОНАКА, НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ БЕ ПЕЕР ШО СЕЉАЧАНА ИМА У СКОПЈЕВО