Fortune
шодаенешчо
- Член од
- 9 мај 2005
- Мислења
- 12.493
- Поени од реакции
- 183
Devilish Angel напиша:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Me chudit kako Divine i FortunE ne izreagiraa na ovoj del
lilaaaaaaaaaaaaaa![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lilaaaaaaaaaaaaaa![]()
Јас и Дивне на заебанција го користиме тоа... И нас не ежи шмизлачко лилаааа_ZlObNiCa напиша:abe zavrsiv gimnazija so takvi, mozete da zamsilite kako e celo vreme da slusas lilaaaaaaaaa bozeeeeeeee, den denes koga ke slusnam toa mornici me lazat....
ацид мен не вреѓај сеа знаеш шо е убавината на нашата македонија тоа шо имаме милион дијалекти а тоа дека скопскит сленг рулз не би кажал баш дека е така оти секој дијалект си има позитивни и негативни страни на пример јас мразам луѓе кои ќе дојдат од внатрешноста и ќе почнат да зборат скопски тоа ме нервира максимално секој треба да си збори на дијалектот од кај шо е а не сите да вртиме на скопски на крај ако не па најисправно е сите да збориме литературно нели?Acid напиша:Шо сте отвориле ваква тема бе пеери, демек не реметите нас скопјаните? Скопскиот сленг рулз, баш онака шемаџиски. Да не чинеше и да беше смешен, на К-15 ќе збореа на скопски - а не како што зборат до сега разбираш! :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lilaaaaaaaaaaaaaa
![]()
natasa напиша:abe nem da va podberm na strumicki ke sa cudte so vee najdelo :wink: