ЧОЕЧЕ ДА ТИ ИБАМ, НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ, ОНАКА

• Креатор на темата Креатор на темата GUSAR-VMRO
  • Време на започнување Време на започнување
Devilish Angel напиша:
:D :D :D :D :D :D :D
Me chudit kako Divine i FortunE ne izreagiraa na ovoj del
lilaaaaaaaaaaaaaa :P
:D :D :D :D И јас се зачудив како не изреагиравме, но се воздржавме :D Ќе ни се смеат како тоа охриѓанки/стружанки да велат лилааааааа :D

abe zavrsiv gimnazija so takvi, mozete da zamsilite kako e celo vreme da slusas lilaaaaaaaaa bozeeeeeeee, den denes koga ke slusnam toa mornici me lazat....

_ZlObNiCa напиша:
abe zavrsiv gimnazija so takvi, mozete da zamsilite kako e celo vreme da slusas lilaaaaaaaaa bozeeeeeeee, den denes koga ke slusnam toa mornici me lazat....
Јас и Дивне на заебанција го користиме тоа... И нас не ежи шмизлачко лилаааа :D

Леле кога бев 6то на терапија во охрид. аааааааааауууууууу.....од акцентот ама БАШ НИШТО не разибрав, па и таа сестрата кога ѓе треснеше "Чиро ѓе те накодошам на мајка ти!"

f*** you nurse
:viol1: :viol1: :viol1: :viol1:

Немој да ме натераш да зборувам само на дијалект тука на чек дис аут :D Да видиш како ќе ме разбереш :D

Aj be fortune. I challenge ye, Fortune on a accent duel! 8) :D *se vrti nazad* NATEEEEEE!!! Kaj si!

Шо сте отвориле ваква тема бе пеери, демек не реметите нас скопјаните? Скопскиот сленг рулз, баш онака шемаџиски. Да не чинеше и да беше смешен, на К-15 ќе збореа на скопски - а не како што зборат до сега разбираш! :wink:

Acid напиша:
Шо сте отвориле ваква тема бе пеери, демек не реметите нас скопјаните? Скопскиот сленг рулз, баш онака шемаџиски. Да не чинеше и да беше смешен, на К-15 ќе збореа на скопски - а не како што зборат до сега разбираш! :wink:
ацид мен не вреѓај сеа знаеш шо е убавината на нашата македонија тоа шо имаме милион дијалекти а тоа дека скопскит сленг рулз не би кажал баш дека е така оти секој дијалект си има позитивни и негативни страни на пример јас мразам луѓе кои ќе дојдат од внатрешноста и ќе почнат да зборат скопски тоа ме нервира максимално секој треба да си збори на дијалектот од кај шо е а не сите да вртиме на скопски на крај ако не па најисправно е сите да збориме литературно нели?

Има скопски акцент? :P :lol:

GUSAR-ВМРО на пример одлично го владее скопскиот (литературниот) јазик. Затоа ли толку сте му се накострешиле? :wink:

Devilish Angel напиша:
:D :D :D :D :D :D :D
Me chudit kako Divine i FortunE ne izreagiraa na ovoj del
lilaaaaaaaaaaaaaa
:P

Лилаааа не ми се верува!!! Мораш ли да ни ја истакнеш слабата точка лилаааа? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

колку нема врска тоа со ЛИЛААААА, досега не сум слушнал ниедна така да каже

natasa напиша:
abe nem da va podberm na strumicki ke sa cudte so vee najdelo :wink:

:msc3: :cos4: To Нате љубави! :cos4: :msc3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom