ЧОЕЧЕ ДА ТИ ИБАМ, НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ, ОНАКА

• Креатор на темата Креатор на темата GUSAR-VMRO
  • Време на започнување Време на започнување

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
Веб-сајт
www.gusar.glog.com.mk
Ајјјј колку ме изнервира една тема во која се пука сеир на девојчето од Гевгелија и тоа за дијалектот.

ЕПААА АКО НЕ ПАААА Ај СИТЕ ДА Збориме ОНАКА Скопски БЕ ПЕЕР

ОНАКА, НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ БЕ ПЕЕР ШО СЕЉАЧАНА ИМА У СКОПЈЕВО. И ОНАКА ....ЛИЛААААА, трт мрт...

Поука:
Доколку сакас да научиш да зборис скопски после секој втор збор употребувај:
-Онака
-Пеер
-Не ми се веруе
-Да ти ибам
-(замисли дека треба да казеш ЛЕЛЕ, а изговарај ЛИЛА)-Лилааааа
-(Ако нешто е добро, тогаш е...) Топ
-Чоече
-Занесуе
-(Сите други се)Сељачана
-(Сите помали се) Копиљана
.... ПРОДОЛЖЕТЕ ВИЕ!!!

Ова како опомена до тебе да внимаваш!!! На форумов има субфорум кој се вика check this out, а тој е за трање сеири, но без лични навредувања и користење големи вулгарности кон некого! Значи, без оглед на тоа кому и зошто му се фаќа сеир, нема лутење, додека не прејде во навредувања!! Да беше во друг субфорум ќе се извршеше корекција, затоа има администратори - едитирано од Divider!!

Прибидејќи јас ја отворив таа тема, ќе ти пишам еве одма ... 1.не ја отворив баш за дијалектот како дијалект ... 2.не сум ни јас од Скопје ... 3.интересна ми е Ирена како пишува целосно еден пост ... 4.скопскиот шмизлест дијалект ме иритира.
Толку имав :lol: :P

- сите што се надвор од македонија се провоницлајци и така треба да им се биде обраќано.
- треба да искачаш во змија, стоби и чао за да бидеш шема

divine напиша:
Прибидејќи јас ја отворив таа тема, ќе ти пишам еве одма ... 1.не ја отворив баш за дијалектот како дијалект ... 2.не сум ни јас од Скопје ... 3.интересна ми е Ирена како пишува целосно еден пост ... 4.скопскиот шмизлест дијалект ме иритира.
Толку имав :lol: :P
а иначе филм е кога некој че тропне нешто на негов дијалект хи хи хи

Arvandor напиша:
а иначе филм е кога некој че тропне нешто на негов дијалект хи хи хи

Да, да, да! :lol: :lol: :lol:

Да вибам спечалот. Вие мене че ми кажите провинцијлец. Море че вибам че вибам.

Кеј си мор Дивне, да не си. Ти текнуе на макањето лепче од грбот на лепрозниот? Или на она:
Море грдо шо си лично?

:msc3: :msc3: :msc3: :msc3: :msc3: :msc3: :msc3:
Divider напиша:
Море грдо шо си лично?
:msc3: :msc3: :msc3: :msc3: :msc3: :msc3: :msc3:

:hey1: :bal: :hey1: :bal:
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХА!
:hey1: :bal: :hey1: :bal:

Divider напиша:
Да вибам спечалот. Вие мене че ми кажите провинцијлец. Море че вибам че вибам.

Кеј си мор Дивне, да не си. Ти текнуе на макањето лепче од грбот на лепрозниот? Или на она:
Море грдо шо си лично?

Дивајдер ... знаеш колку пати ми се вратила храна на муабетов? Имаш среќа што имам само кафе пред мене ... можам да правам пауза :lol: :lol: :lol: Ам ке си тиииииии :lol: :wink:

Ам тука мор лично моме!! Можи па ќе идам натаки па да се видиме, а??
Можи со кола (автоНобил по прилепски) ќе дојам, а не на мотор, па ќе се возиме по езерото, како Лихнида. БиваТ? А можи и да имам работа и да не дојдам. Ќе ти јавам.

Divider напиша:
Ам тука мор лично моме!! Можи па ќе идам натаки па да се видиме, а??
Можи со кола (автоНобил по прилепски) ќе дојам, а не на мотор, па ќе се возиме по езерото, како Лихнида. БиваТ? А можи и да имам работа и да не дојдам. Ќе ти јавам.

Секако ќе се видиме ако дојдиш ... ќе ти го фрлам новото бројче во ЛП, па гледај намини да збориме провинцијалски :lol: :lol: :wink:

Дивајдерче, ние веќе си врзавме в крпче дека идаш и те чекаме! Нема работа ово оно, те очеквиме да стигниш :D Поздравче

FortunE напиша:
Дивајдерче, ние веќе си врзавме в крпче дека идаш и те чекаме! Нема работа ово оно, те очеквиме да стигниш :D Поздравче

Зашто ми звучиш како да збориш за утре-задутре? Ако е така идај со банани Дивајдер, болна сум!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :P

divine напиша:
Зашто ми звучиш како да збориш за утре-задутре? Ако е така идај со банани Дивајдер, болна сум!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Јас веќе испланирав се, па викендов е за два дена од прилика :D Ти побрзо требит да оздравиш, за да шетаме мутава моја :D

Divider напиша:
Ти текнуе на макањето лепче од грбот на лепрозниот?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sreka moja sho sum treta smena na rabota pa neam hrana okolu mene .. do utre ke zaboram :D

A inache za to sho kaza FortunE, za vrzvenjeto vkprche, vrzano e veke :D misli mu ja ti :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom