GUSAR-VMRO
МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Ајјјј колку ме изнервира една тема во која се пука сеир на девојчето од Гевгелија и тоа за дијалектот.
ЕПААА АКО НЕ ПАААА Ај СИТЕ ДА Збориме ОНАКА Скопски БЕ ПЕЕР
ОНАКА, НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ БЕ ПЕЕР ШО СЕЉАЧАНА ИМА У СКОПЈЕВО. И ОНАКА ....ЛИЛААААА, трт мрт...
Поука:
Доколку сакас да научиш да зборис скопски после секој втор збор употребувај:
-Онака
-Пеер
-Не ми се веруе
-Да ти ибам
-(замисли дека треба да казеш ЛЕЛЕ, а изговарај ЛИЛА)-Лилааааа
-(Ако нешто е добро, тогаш е...) Топ
-Чоече
-Занесуе
-(Сите други се)Сељачана
-(Сите помали се) Копиљана
.... ПРОДОЛЖЕТЕ ВИЕ!!!
Ова како опомена до тебе да внимаваш!!! На форумов има субфорум кој се вика check this out, а тој е за трање сеири, но без лични навредувања и користење големи вулгарности кон некого! Значи, без оглед на тоа кому и зошто му се фаќа сеир, нема лутење, додека не прејде во навредувања!! Да беше во друг субфорум ќе се извршеше корекција, затоа има администратори - едитирано од Divider!!
ЕПААА АКО НЕ ПАААА Ај СИТЕ ДА Збориме ОНАКА Скопски БЕ ПЕЕР
ОНАКА, НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ БЕ ПЕЕР ШО СЕЉАЧАНА ИМА У СКОПЈЕВО. И ОНАКА ....ЛИЛААААА, трт мрт...
Поука:
Доколку сакас да научиш да зборис скопски после секој втор збор употребувај:
-Онака
-Пеер
-Не ми се веруе
-Да ти ибам
-(замисли дека треба да казеш ЛЕЛЕ, а изговарај ЛИЛА)-Лилааааа
-(Ако нешто е добро, тогаш е...) Топ
-Чоече
-Занесуе
-(Сите други се)Сељачана
-(Сите помали се) Копиљана
.... ПРОДОЛЖЕТЕ ВИЕ!!!
Ова како опомена до тебе да внимаваш!!! На форумов има субфорум кој се вика check this out, а тој е за трање сеири, но без лични навредувања и користење големи вулгарности кон некого! Значи, без оглед на тоа кому и зошто му се фаќа сеир, нема лутење, додека не прејде во навредувања!! Да беше во друг субфорум ќе се извршеше корекција, затоа има администратори - едитирано од Divider!!