Уапсен Паско Кузман

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро ако #Паско го привеле за нанесување штета од 20,000 еур на државниот буџет што да и направат на Бети за 250,000 еур штета со 3те врби?

А го слушнавте тоа дека #Паско го уапсиле зошто сакал да обелодени дека Субрата ќе уништи 50 наоѓалишта? Сериозно ова...

Дури гледавме вести, коментарот од.....
Majка ми- Фацата му беше таква на овој Кузман Паскал
Јас-Мислиш Паско, оти Паскал е математичар и програмски јазик
Мајка ми- А? :confused:

Животот би бил далеку подосаден без лапсуси. :)

http://kajgana.com/pasko-kuzman-obvinet-deka-izdaval-lazhni-dozvoli-za-iskop
--- надополнето: 15 јули 2013 во 15:55 ---
офтопик: сеуште незнам зошто носи 2 часовници на рака ?!
За побрзо да му мини времето во затвор :D два се малку
BPOB-8lCEAE4Hu4.jpg:large

Секогаш кога има бомбастична вест, барајте ја скришната која треба да се замаскира ;)

а гледам овие од Твитер пак ја оправаат државата, ај може сега ќе им успее.

Цениве на сите производи одат нагоре а ние се замараме со бомбастични вести за Паско.. :place:
Па уште и на твитер почнаа :facepalm:

Не баш, околу 6% скокна за една недела.

Да? Значи малиот пад што го пишува е само за денешниот берзански ден?
Не следам Змејко берза, муабетот ми е дека премногу се дава екслузивитет на минорни вести, а работи што не засегаат сите ги следиме бенигно.

#Паско брат, земи си течен сапун. - Љубе :pos::pos:

не треба да се троши , таму ќе му дадат цимерите..
ее ее е во Мк има многу Паско-ОВЦИ , затој секој ден пада по некоја глава ....Арно ама , уште од турско се знаело наведната глава сабја не ја сече , такој си мислел и нашио паско, ама ЈБГ...дешава се :facepalm: ,извини .. ..

затоа викаат политика е курва , а не убаво човек да се занимава сас такви работе , срамота е денес ако не лежис во затвор , нема да те бидне ...

Да? Значи малиот пад што го пишува е само за денешниот берзански ден?
Не следам Змејко берза, муабетот ми е дека премногу се дава екслузивитет на минорни вести, а работи што не засегаат сите ги следиме бенигно.
Ова беше главна финансиска вест пред една недела. Денес нафтата падна 0.11% и тоа поради намалувањето на растот на Кина. Инаку ќе рокне $110 кај да е, така да полни резервоарот Гвујо додека не опнал уште едно поскапување.

Ова беше главна финансиска вест пред една недела. Денес нафтата падна 0.11% и тоа поради намалувањето на растот на Кина. Инаку ќе рокне $110 кај да е, така да полни резервоарот Гвујо додека не опнал уште едно поскапување.

Не може Грујо да опне поскапувања колку што ние можеме да платиме, нека не се занесува...

:cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom