- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
- Локација
- кај дримон
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа гледам јас да отворам нов бизнис.Ни народ живее ни нација туку стока живее тука СТОКА
Торбеши?
Не, Урук-Хаи е назив за посебен вид на Орки ( измислени суштества ) од книгите на Толкиен. Мислам дека тие што ги претставија во новиот филм The Hobbit се токму Урук-Хаи.
Инаку ние не сме ни како Орки, ние сме некоја посебна мрчателска дива раса!
Ние ако продолжиме вака, со масовно иселување на млади Македонци надвор од државата, нема да имаме повеќе држава за неколку децении. Ќе бидиме народ без држава кој се распрснал на сите страни на светот. И за уште толку повеќе децении ќе не снема и како народ.Ова ме потсеќа на изјавите на одредени националистички ликови, дел сеуште живи и ги судат, дел не, дека на Балканот живеела една нација, српска. И на крајот останаа без својата земја. А иначе има нации како Албанците кои се во подем освојуваат територии и ствараат држави, за некоја деценија знак прашање е што ќе биде.
Ние ако продолжиме вака, со масовно иселување на млади Македонци надвор од државата, нема да имаме повеќе држава за неколку децении. Ќе бидиме народ без држава кој се распрснал на сите страни на светот. И за уште толку повеќе децении ќе не снема и како народ.
Не, не. Uruk Hai-те(Тие на Саурон) ретко(Aко не ич.) се видени вон Мордор се до појавувањето на новата раса на Uruk Hai на Саруман кои наводно се мелези меѓу луѓе и орци.
Ме боли к.рот дали надмените морони у Франција се стоки. Може да бидат стоки колку сакаат. Ја живеам со овие стоки тука. Сознанието за тоа дека и у Франција или Италија исто така се стоки, нема ниту за јота да ја смали дебилноста на домашната стока.A be vie normalni ste ili IQ-to vi e kolku brojot na chevlite shto go nosite. Gospod da chuva i da brani od vakvi .
Koga bedni pedofili i pederi od Zapad vi gi ispraa mozocite so nivnata propaganda deka Balkancite se nekoi pleminja od vtor red i tolku vi treba, tabula rasa ste do nemajkade, samite ne se cenite a sakate deugite da ve cenat 'bavi toa Eurotopiskoto pleme,
Odite po Italija , shpanija, Portugalija pa i vo ostanatite vo vnatreshnosta po nekoi sela da vidite shto e stoka i kako zhivee pa posle mudruvajte ovde.