Albafone - Нов мобилен оператор само за македонските албанци во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата toni-bitola
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://faktor.mk/archives/55778
за веста (n)
Хахахаха....сам себе го убијал....па ако направат оператор само за нив....како ќе си наплаќаат...пошто они се навикнати да не плаќаат????:pos:
Ќе отиде у стечај операторов за брзо осеќам.
:pos: :pos: :pos:

Slusanv deka ako nekoj kaze " X ili Xelixopter " linijata ke bide prekinata....Nema sto Makedonci ili ostala nacija da go korsti ovoj mreza!

Cudno kako Orkive si zborat za integracija i drugi raboti, ama se odnesuvaat kako kosovski Srbi (a ne im odgovara drugi da im se pravat separatisti).

Македонците да отвореа во своја држава, на своја територија етнички мобилен оператор наменет исклучиво за етнички македонци рамковните одма ќе испорипаа преку пратеници, медиуми, протести, рикање од џамии како они се дискриминирани и множени со нула во оваа држава и опшество. Веднаш ќе побараа двојазичност на операторот, рамковни вработувања и попуст при разговори бидејќи таков оператор нив ќе ги дискриминирал.
--- надополнето: 1 јули 2013 во 16:40 ---
Ако отворат оператор наменет само за македонци - македонците се нацисти и загрозувачи на права, а оператор наменет само за албанци во Македонија е океј. Тоа е таа тиранија на малцинството.
Тоа се вика апартхејд

Не ми е јасно, мене како македонец ќе ми биде забрането да станам нивни претплатник?

А замислите Македонец да се вработи во тај оператор :pos:

Има тема и нека им е со НЕсреќа работата.

Мислам дека е противзаконски да се направи ваков дискриминаторски оператор. Противуставно е.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Демек вашите животи ептен ќе се сменат сега, кога знаете дека Артан, кој до сега ја користеше мрежата на T-Mobile, ќе премине на Albafone...

А да отвориме ние сластичарница за Македонци?

Лозинка : Тулумба(без љ)

Утре од аспект на почит и рамноправност и посебен Суд ќе побараат, и тоа ли ќе им овозможите?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom