Ману Чао @Скопско Лизгалиште, 21.09.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ако има некој тука што планира да иде нека пише - барам друштво за идење:vozbud:
Ајде може да се направи една собиранка ако сакате. И јас најверојатно сум без друштво :(

Бидејќи ќе има неколку "Lone Rangers" предлагам да одбереме зборно место и време па да бидеме "Airheads" :)

@blue ladybug @Tonchie

Се надевам ќе падне договор. Ќе идам денес се надевам не се сите карти распродадени чекав да видам дали ќе има друштво за идење дури на моменти размислував и сам да идам :D

Tonchie ти договори со smihajlo
може да испиеме прво една во гтц, па полека накај кале, бива?
нормално, и други се добродојдени (y)

Моментот кога живееш во земја каде во 5 за 12 можеш лагано да си купиш карта за Manu Chao, а картите за Цеца се распродадени еден месец пред настапот :vozbud::vozbud::vozbud:

Manu_Chao.jpg

Боље прв у село, него последен у град, или прв у град... како и да идеше тоа.... Се глеаме утре.

Не можам да присуствувам, жал ми е, баш би сакал...

:place::place:блазе ви.. за 600 ден. ќе си се журкате(y)
ех само поради концертите ме мака оти не живеам у Ск.

Ај вака... :) Јас добро поминав, само добро, бидејќи на Таксират кога беше си поминав одлично и имаше ѕенѕање цело време. Синоќа имаше едно пола саат активно играње, другиот дел му беше полагано, ама воопшто не жалам за парите што ги дадов. Опкружен со луѓе што знаат што е музика и уживаат во неа, не може да поминеш лошо.

И едно нешто што ме нервира на секој концерт е да се изнасликаш и 80% од концертот да поминеш во снимање. Разбирам да чкрапнеш една фотка онака, ама некои претеруваат...

Супер беше. Му се восхитувам на енергијата што ја има за 50+ години (y)
Следен пат пак идам :)

Јас повеќе од супер си поминав. Ми ги испеа песните што ми правеа највеќе мерак, атмосферата беше супер, исто и друштвото ;) . Се на се немаше жал да ми биде и 1000 да фрлев :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom