Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Околу популарноста, Инна е далеку повеќе популарна од Горан Бреговиќ, али не ми е тоа поентата... Синоќа пројдов коа настапуваше Халид, околу 10 минути стоев во гужвата ради другарка, и пред мене одма забалежав еден дечко кој се потураше на главата со пиво потоа легнуваше на земја, па го креваа тие околу него, па плачеше, па пак легнуваше, потоа почна да се шири непријатна миризба итн итн.. самата таква музика наведува на тоа, а многу е непријатно за некој што гледа од страна. А кога таквите изведувачи би настапувале по штандовите каде што идат луѓе кои сакат таква музика, поубаво би ви било на вас, ем ќе си се чукате со чашите со Горан, Халид, ќе си мезите скара, ќе си пеете на раат.. зашо според мене на таквите изведувачи местото им е на такви места.. Додека на отворено би настапувале ѕвезди од друг калибар, и атмосверата би била поубава за сите.
Caffè jас сум за една вечер да има музика како оваа од Ина, или кој било друг некој странски популарни, ама да свири од 9 до 1. Па другите 3 дена ако сакаат и најпосраните нека ги донесат.
--- надополнето: 21 јули 2013 во 17:08 ---
Гледате имало и запросување на пивофест.
Ако ме запроси дечкоми на пивофест има да го убијам тука.
Caffè jас сум за една вечер да има музика како оваа од Ина, или кој било друг некој странски популарни, ама да свири од 9 до 1. Па другите 3 дена ако сакаат и најпосраните нека ги донесат.
Околу популарноста, Инна е далеку повеќе популарна од Горан Бреговиќ, али не ми е тоа поентата...
Дај немој вака.
Која е таа Ина? Колку време е ѕвезда?
Па била и повеќе популарна од Брега.
Отиде коментаров у Пост на кој сте се изнасмеале