Пост на кој сте се изнасмеале

Ништо, МТВ ќе даваат во живо печење прасе во Чешиново, па пренос од сечење лента за фекална канализација, после ќе има отворена емисија во врска со 5 камиони што ги добивме како донација за КХС. :icon_lol: Јебеш фудбал. :D

те киднапираат елијени два пути годишно, и имаш имплант на тоа место кај белезите.
сонот е начин на кој твојата подсвест ја решава траумата

Јас сум сериозен. Провери се на рентген или ехо, да видиш дали имаш импланти. Обично се многу мали, неколку милиметри.

Браво, царе! Секоја чест за ова :cuc: Си ме изнасмеал до јаја!
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Во темата: Кајгана Календар 2014
Еве идеи за да биде различно од твитерџиките: форумџика во кујна гола со секси престилка мати јајца, форумџика вапца јајца испрскана со боја, кити елка со јајца, во сено со јајца, или пред кокошарник собира јајца :D ...гола форумџика гушка жолти пиленца.......:)
Да не имаш фетиш со јајца? :cool:
:pos:

Под менување подразбирам промена на целиот дизајн. Koга веќе ги спомнавте данците , тие од 2009 си имаат комплетно нови и модерни банкноти со сосема поразличен дизајн од оние претходните. Менувањето на дизајнот не е толку скапо како што сите мислат. Најголем трошок при менување дизајн е тоа што ќе треба да се напраат нови клишеа за печатење.

Нашата влада потроши 100 пати повеќе пари на непотребни споменици, кога веќе збориме за непотребно трошење на финансии.
Потребни се нови, модерни банкноти.

Пошто живеам сама,слободно можам да речам дека за жал немам некоја традиција низ куќи.
.

Викни некогаш навечер кога си сама за да имаш некоја традиција. Еве можеш да ме викаш секој вторник и петок на пример.

:pos:вторник и петок:pos:пензионерски(y) :pos:

Има ли некоја девојка на форумов како за мене, малце да ми ја разбие монотонијата. Некоја слободна а сака да биде во врска со мене и да е отприлика мое годиште:)
Има една Веселинова, и она бараше пред некое време, види побарај ја.
:pos:

:pos::pos:
OVOJ DEAREST E BOLEN COVEK IVANCO NAS NE E ZENET COVEK NA TV PRED NEKOJ DEN U INTERVJU OBJAVI SVOJATA DEVOJKA MANIKENKA OD SRBIJA MILICA INAKU JAS PRASAH U KUMANOVO PRIJATELI ONI MI KAZUVAA DEKA IVANCO SO HELIKOPTER ODEL NA RABOTA I U SELO STARO NAGORICANI IMAL ZGRADA OD 500 SPRATA TAMU SEDEL ..........................OVOJ GO ZALEL IVANCO NAS I TIE OKOLU NEGO .................ABE NEPISMEN AKO TE BILO ZAL TI CE SI JA GLEDAL TVOJATA RABOTA A NE TUGI GALINJA DA TERAS I CELA NOC DA MISLES SO ZLOBA ZA IVANCO DA NAPISES ......PA DA LAZES DEMEK IVANCO NAS MESIJA E ZENET TOJ NA TV SI KAZAA DEKA E ERGEN I DEKA NE SE ZENE E PUKNI OD LJUBOMORA................SO E PROBLEMO TI MU LJUBOMORES NA IVANCO SO IMA SEKOGAS DOBRI ZENI MANIKENKI OD SVETCKA KLASA A TI NEMAS NI DEVOJKA SO U TOA LI E PROBLEMOOO A Z

На темата: Какви семејни традиции имате дома?
Имаме нова традиција дома а тоа е да пуштаме бојлер и машина за перење на алишта после 22 часот. Кој последен остане буден, тој да дочека да се наполни бојлерот или да заврши машината. Фала ти ЕВН за оваа нова традиција...
:ROFLMAO:

Околу популарноста, Инна е далеку повеќе популарна од Горан Бреговиќ, али не ми е тоа поентата...
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
А бе што нема да прочиташ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom