Пивофест 2013 (18 - 21.07.2013)

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Чим се работи за вкус, не треба да пишуваш дека некој е попопуларен од друг само поради тоа што тебе не ти е по ќеиф неговата музика. Лично и јас не сум некој фан на Бреговиќ, ама еднаш по некоја случајност му бев на концерт, и си поминав супер.

Чим се работи за вкус, не треба да пишуваш дека некој е попопуларен од друг само поради тоа што тебе не ти е по ќеиф неговата музика. Лично и јас не сум некој фан на Бреговиќ, ама еднаш по некоја случајност му бев на концерт, и си поминав супер.

Во ред тоа, ама гледаноста на YouTube, фановите на фб.. кажуваат дека Инна е сепак повеќе популарна. Горан Бреговиќ можеби на овие простори е повеќе популарен.. ама во светски рамки во споредба со Инна не е,
И некако не ми е логично да се споредуваат двајца изведувачи кои во својата музика немаат ништо заедничко.. Али што забегавме од темава, забегавме. :X3:

Значи пак не си во право со популарноста. Според мене you tube не мери популарност на артист кој твори 30 години и повеќе. Еве ти примери за неговата популарност и вредност како изведувач.
Види кои се фациве на неговиот концерт. Кога некоја како Ина ќе собере толку светски имиња за да настапуваат на нејзин концерт.
Убав помин на сите вечерва во Прилепа града!;)

Уште не научивте едно едноставно правило дека колку музиката е поедноставна, толку е поприфатлива за мнозинството, па од тука поголема е веројатноста да биде позитивно прифатена притоа градејќи некаква си весела атмосфера.

Инаку денеска заврши чудово. На крајов сум се пресмеал. Си оди едно батенце камен пијано, не ја виде металната шипка со провисната канта, ко се лупна и си легна на трева. По некоја секунда стана и си продолжи со смеење :D
На туѓа болка сеир фатив.

Вчера бев после долги години пак на пивофестот и си поминав одлично. Со друштвото бевме на Каменица штандот и се изненадив пивото, не су го пиел досега ама добро одеше. Исто така секоја чест за скарата од ЕВРО која беше феноменална. Организацијата не фестот беше одлична, таа Хрватицата супер испеа, Бешлич беше ок. Супер настан е фестов и нека продолжи вака.

Зоран Џорлев отсвири многу поубаво и повозбудливо, отколку 2CELLOS од коишто јас најмногу очекував на овој пивофест... :(

Ко не полуди тај није нормалан :D :D :D

Абе сеа ми текна,јас само у петокот бев...со уште 3-4 другари собравме 35 чаши пиво,му отидовме на овие кај шо демек даваа купони за секој 7 чаши и ни викаат немаме веќе,се се потроши...10 мин подоцна гледам други дечки со помалце чаши му одат и му даваат купони. На некој му се случи истото? :D

Абе сеа ми текна,јас само у петокот бев...со уште 3-4 другари собравме 35 чаши пиво,му отидовме на овие кај шо демек даваа купони за секој 7 чаши и ни викаат немаме веќе,се се потроши...10 мин подоцна гледам други дечки со помалце чаши му одат и му даваат купони. На некој му се случи истото? :D
Категорично да.

се надевам на релевантна бројка ќе се кажи колку посетители, колку пиво и скара се потрошија
марјан вчера шо лажеше дека се урнати рекордите сите околу мене се смееа

Бев последните три дена, и уште неможам да се оправам во животот, сам себе се надминав во пиење на пиво и ракија( мислам дека единствени бевме што на пиво фест ракија рокавме :) ), од музиката петок и сабота не се сеќавам многу, но вчера беше врв, Брега е уметник кој што сака нека каже, за Прилеп и Прилепчанки немам лош збор, многу убави луѓе ме пречекаа на ниво со сите салтанати, е единствено на мене што ми сметаше е прскањето со пиво, друга некоја замерка немам!

Бев последните три дена, и уште неможам да се оправам во животот, сам себе се надминав во пиење на пиво и ракија( мислам дека единствени бевме што на пиво фест ракија рокавме :) ), од музиката петок и сабота не се сеќавам многу, но вчера беше врв, Брега е уметник кој што сака нека каже, за Прилеп и Прилепчанки немам лош збор, многу убави луѓе ме пречекаа на ниво со сите салтанати, е единствено на мене што ми сметаше е прскањето со пиво, друга некоја замерка немам!

Не си поминал в парк да пробаш домашна :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom