Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Халид Бешлич и Горан Брегович беа тие што го направија пиво фестот оваа година.Секоја чест!
П.С Многу ми се смешни овие "ѕвездите" наши македонски што се филмаат и мислат дека некој е дојден на пиво фест поради нив тоа тарчуловска,кузмановски... сите со по една популарна песна од пред 20 години додека овие другите имаат безброј хитови,јас да би го организирал не би ги викнал ни ина ни мина се тоа е од улица собрано,онака би го организирал да има пејачи само од ју естрадата.
Халид Бешлич и Горан Брегович беа тие што го направија пиво фестот оваа година.Секоја чест!
П.С Многу ми се смешни овие "ѕвездите" наши македонски што се филмаат и мислат дека некој е дојден на пиво фест поради нив тоа тарчуловска,кузмановски... сите со по една популарна песна од пред 20 години додека овие другите имаат безброј хитови,јас да би го организирал не би ги викнал ни ина ни мина се тоа е од улица собрано,онака би го организирал да има пејачи само од ју естрадата.
Добро и ја слушам многу српско, али не претерувај сеа. Никој не би сакал да има само еден вид музика на пивофест. Најубаво е кога има музика за сечиј вкус, а тоа беше случајот годинава. Ја не би мењал ништо, задоволен сум од тоа како е направен концептот со застапување на повеќе музичари, само нормално поголем акцент е ставен на српски песни пошто тоа највише се слуша. Али не може никој дека каже дека за него немало музика, се беше опфатено и треба сите да сфатат дека не може све да биде по нивни вкус. 2 милионска држава сме, не слушаме сите исто ебате...Халид Бешлич и Горан Брегович беа тие што го направија пиво фестот оваа година.Секоја чест!
Догодина Мица Трофртаљка да ви ја донесат па да умрите од радосии.Халид Бешлич и Горан Брегович беа тие што го направија пиво фестот оваа година.Секоја чест!
А коментари за цените?![]()
Како и да е, мене уопште не ме занима кој е повеќе популарен, туку кој прави подобри журки според мене. Јас на темава само си го изнесов моето мислење.. мене не ми е битно дали 1 000 000 луѓе сеа ќе искочат на настапот од Горан, мене пак нема да ми биде забавен, нити пак ќе почнам да го слушам некогаш. Али глеам дека има доста луѓе кои го сакаат, па нека си го слушаат. Сепак се работи за вкус.![]()
Старопрамен 100 денари... ко у кафич да сум го платил, ебате беља...
100 небезбеден паркинг кај некого пред порта и плус некои имаа толкава среќа па без радио останаа или со изгребана кола.
Мене ми рекоја парите од паркингот ќе оделе за реновирање на манастирот шо изгоре. Вистина е или не лажеше тој?