The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одесник, Кудла, Соеда, Кузнецов, Жикел, Габашвили и Вонг бар на имиња треба да ги знаеш бре. :D Mислам, ако играш спортска. :D

Pa jas ne rekov deka site ne gi znam.Samo nekoi ne znam.Eve na primer kako:Reid,Robert,Knittel,Reister i Struff.

Ждребот кога е ? Кој со кого вркстува ...​
Инаку фаворит според мене, Федекс, по него Мареј и Ноле.​
За Надал убеден сум дека нема да освои, бубрег ставам, не годинава, од наредна ќе видиме како ќе се носи.​

Ждребот кога е ? Кој со кого вркстува ...
Инаку фаворит според мене, Федекс, по него Мареј и Ноле.
За Надал убеден сум дека нема да освои, бубрег ставам, не годинава, од наредна ќе видиме како ќе се носи.

Жребот е утре, само гледај да не останиш без бубрег.

• Ми се допаѓа
Reactions: gsf
Жребот е утре, само гледај да не останиш без бубрег.
не се секирај, да имав ронка сумја, немаше да го пишам тоа. :D
Секако, вие од навивачка перспектива гледате, објективност тука нема, али реалноста е друга. И ја ко што гледаш, Ноле не го форсирам, реално си кажувам како стојат работите во моментов.

Нема врска јас никогаш не сум рекол дека Надал освојува ама многу ми е кеф вака предвреме некој кога ќе го отпише. Ептен ми се прави кејф.

Ко што реков, навивачка '' објективност '', те сваќам. ;)
За муабетот, неам намера да цепидлачам и аргументирам што и како, еве кај е турнирчево, ќе видиме дали сум бил или не сум бил у право.

Одлично отварање, требаше да се стави анкета, јас покасно ќе средам со спојување на теми. Мислењево беше колку да се пријавам на темава и да ми доаѓаат ивестувања.

Иначе, Рафа освојува ако во случај некој да не беше информиран. :D (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: gsf
Да, али друго е кога има официјална забрана, едноставно знаеш дека турнирот има една будала помалце.
Инаку утре ждребот е од 11 по наше време.

Одлично отварање, требаше да се стави анкета, јас покасно ќе средам со спојување на теми. Мислењево беше колку да се пријавам на темава и да ми доаѓаат ивестувања.

Иначе, Рафа освојува ако во случај некој да не беше информиран. :D (y)

Нема потреба за анкета. Нека стој овака. Наредна година ќе има. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom