Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a zosto da bides takov kako sto te napravil gospod i da imas eden ton kompleksi i nedostatok na samodoverba ko moze seto toa da se sredi..![]()
mislam sramota e so denesniov napredok na medicinata da postojat takvi mislenja..eventualnu finansiite bi pretstavuvale nekakov problem..ama ako se saka se se moze
Јас сум строго против пластичната хирургија. Секој има природна убавина со која треба да се гордее. Ниедна пластична операција не е со последици. Дали тоа биле за 10-тина дена дали за 10 години "грешката" ќе дојде на виделина
cek cek ne ti e malce postot kontradiktoren, niedna plasticna operacija ne e so posledici, a posle toa sledi deka kad tad greskata ke dojde na videlina?!! a ako veke go tvrdish vtoroto znaci site plasticni hirurzi vo svetov se idioti i neznaat sto rabotat i pri sekoja operacija pravat greski, ti se molam!!!
ama epten se nerviram koa nekoj misli deka se razbira vo nesto neverovatno dobro a toa sto go tvrdi apsolutno vrska nema.Samo da ti ja razjasnam dilemata:Јас не реков ништо за хирурзите. Они си ја вршат само својата ртабота. Епа еве ако пластичната хирургија е топ и без грешки кажи ми зошто жените кои имаат вештачки гради(btw добиени со пластична операција) после неколку години одат да ги извадат имплатантите или ги менуваат. Тоа го прават онака бидејќи им е убаво
Да разграничиме јас сум против употребата на пластична хирургија за разубавување, но не против неа ако се употреби кај некого на кого навистина му е потребна. Дали тоа била некоја повреда, рана ....итн не е битно. Ако може да се спаси или излечи само со таков зафат слободно нека го направи