Мадона

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
~MadaGascAR~ напиша:
Nitu e ubava, nema poim od peenje, prosecni pesni, nitu bila zgodna( na pocetokot sega e sredena ama ima preterano u vezbanje- sepak eve ke receme ubavo telo)
Се што напиша е "ствар укуса".
"Нема поим од пеење":poss:... што некои сте се фатиле за тој дел како слепец за стап, демек сите слушате певачици со одлични гласовни можности :tapp:
cekaj sea da rascistime, ti se sviga pesnata ili spotot??
Песната за :sekss: , а спотот затоа што е провокативен и во тоа време требаше да имаш муда да направиш нешто такво и да го пуштиш на MTV.

Denes na VH1 imase Madonna weekend i top 20 taka da cel den denes ja slusam, ne od so mi e omilena tuku od so smetam deka e stvarno super, ne za dzabe e pop kralica. I na prvo mesto bese edna od nejzinite najdobri pesni Frozen (stvarno pesnata e zakon)

Глупа крава,не ја бива ни за музика ни за филм-дури и маж и ја избришал сцената со неа од филмот што го режираше.И какви текстови биле тие во 80ите кога почнала да пее?Се занешава и во тиа спотовите шо ги праве сега си мисле уште е 25 години...

Мадона порано ми се свиѓаше...особено во Ray of Light ерата, но сега кога пак заглави во диско ера, ургх....не знам...мешани чувства...инаку, театралноста, кичот и убавината на Vogue е ненадминлива. :)

ja kako mal ja slusav ama posle svativ kolku e netalentirana i vise ne ja slusam

Bada Bing! напиша:
Мадона ме нервира до дното на душата. :pos: edited неталентирана.

AKO TE NERVIRA MADONNA SO OSTANALO ZA TURBOFOLK...AJ TI SE MOLAM...

Brineta напиша:
Глупа крава,не ја бива ни за музика ни за филм-дури и маж и ја избришал сцената со неа од филмот што го режираше.И какви текстови биле тие во 80ите кога почнала да пее?Се занешава и во тиа спотовите шо ги праве сега си мисле уште е 25 години...

SRAM DA TI E...CECA E PODOBRA NELI????ZENATA GO PRAVI TOA SO DRUGITE NE BI NI POMISLILE DA GO NAPRAVAT...ZITI SE...MOZAT SITE VODA DA I NOSAT

MADONNA me ostava bez zborovi...si imase i podemi i padovi,no taa sepak e edna i edinstvena...ne za dzabe e pop kralica...nekoi ja preziraat a nekoi ja obozavaat.Moj sovet za tie so ja preziraat e da si go prenesat prezirot na nekoj drug.
TAA e prvata koja uspeala da bide broj eden i vo muzikata i stilot...nema sto.A kako uspeala taa si znae(sigurno ne lesno)...e cudno malce so nema nekoe telo ili nekoj glas ama majstorka e...favoriti:LIKE A PRAYER,VOGUE,HUNG UP,JUSTYFY my LOVE RAY OF LIGHT...
za seksot so go prodava vo spotovite-inovativno
a za lIKE A PRAYER sekoja cest...omilen spot i tema i se

Madona mene mi se svigase na pocetokov od godinava 2007.ama sega ne .nekako me razocara

Никад не сум ја сакала Мадона. Антипатична ми е.

~Ann~ напиша:
Никад не сум ја сакала Мадона. Антипатична ми е.[
/quote]

JA pa ona se zamra za tewe...vo edna pesna si veli:
"this is who i am you can like me or not...''
si go zivee zivotot...ne kako mnogu od nas

Ја мразам Мадона, ама овие 5 песни подолу многу и` ги сакам. Мислам, песните се тие кои ми се убави, инаку неа... Не можам да ја смислам.

Rain
Frozen
The power of goodbye
Drowned world
Ray of light

И ниту една друга.

Brineta напиша:

bas i se dobri i spotovite i nastapite i se...aj odi ti na tie godini napravi go toa...ako ne ti se dopaga pak da ja gledas zemi slusaj ja...od nea ako nema dobri pesni...so ostanalo od drugite

rowling напиша:
bas i se dobri i spotovite i nastapite i se...aj odi ti na tie godini napravi go toa...ako ne ti se dopaga pak da ja gledas zemi slusaj ja...od nea ako nema dobri pesni...so ostanalo od drugite
rowling очигледно е дека си голем фан на мадона,но верувај ми,не можеш така лесно да натераш некој да ја сака мадона...и мене ми е антипатична мадона,има едно 3-4 песни кои можам да кажам дека ми се свиѓаат а мадона како личност не ми личи на добра и воопшто не ја обожавам:toe:

:D:D:D:D:D:D luge se izvinuvam za tolkavata agresija sprema vas...toj period epten bev po nea :D:D:D::D...sega koga citam se krstam :D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom