Скара во природа

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
Скара у природа

Највеќе сакам скара у природа!:je:

Скара и пиво.. ммм
Се наоѓаш во природа, на некоја ливада.. цел ден си се релаксираш, си праиш скара, пиеш пиво.. подобро нешто нема :)

Најубавата работа што може да биде скара добра, добро друштво песни ееејјј уживанции.Ем повеке се јаде во природа ем е повкусно.

Obozavam skara u priroda ama nekoj drug da mi naprae, ne sakam jas da se 4adam. Obicno koga sme so drustvo dodeka drugite praat skara jas pravam salati.

Ох ох ох, абе најубава работа во природа со друштво уште да си и скара да си правите :) Убајни :)

Најчесто кога сум со друштво, должноста правење скара ми ја препуштаат мене и навистина кога ја правам ја правам со голема љубов и трпение за да не ја изедам сета храна :pos:

И на крај другарите се задоволни, ете да не испадне дека се фалам можете да ги прашате Миланез и Зеус кои ја пробале мојата лесковачка скара :pos:

Ние со друштво кога решивме да правиме скара не ни палеше запалката.Ајде кога веќе некако запали неможевме да направиме добар оган.Се снајдовме некако да дојдеме до фаза кога се што чекаш е да се загрее решетката и заврна.Па со чадори,јакни околу скарата некако направивме(можете да змислите како мирисавме убаво)...не не бива:)

Добра комбинација.скара во природа.

Скара и пиво.. ммм
Се наоѓаш во природа, на некоја ливада.. цел ден си се релаксираш, си праиш скара, пиеш пиво.. подобро нешто нема :)

ммм...добра идеа.. природа + скара + пиво :cug:

Аееее ми се пријаде од вас :(
Едноставно обожавам скараа...
онака у природа..одбрано добро друштво..некое пивце иако јас сепак сум за некое сокче(:kesa:) ..заебанции,смеење .. добра атмосфера
уф уф уф мерации:vozbud:

Скара во природа...Прекрасно! Лиги ќе ми потечат. Стекче на скара, леле, леле, па после една ладна кока - кола. Леле, леле, леле!:back:

Скара у природа - мераци!Само да се има добар скара мајстор :smir:

Во однос на последните измени на законите 50 евра потпалување во природа мислам дека полека полека ќе се избегнува скара во природа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom