IOS 7

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksnadar87
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓа IOS 7 ?

• Да

Гласови: 16 42,1%
  • Не

Гласови: 15 39,5%
  • очекував повеќе

Гласови: 7 18,4%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Кај нас треба да излезе во 19 часот

Eastern – 1 PM / Central – 12 PM / Mountain – 11 AM / London – 6 PM / Moscow – 9 PM / New Dehli – 10:30 PM / Shanghai – 1 AM Thursday / Tokyo – 2 AM Thursday / Melbourne – 3 AM Thursday / Auckland – 5 AM Thursday

На форуми прочитав дека хсим верзија 419 ќе го поддржува иос 7.. Ама не сум сигурен да не се зафркнам ако го надградам да останам без телефон.. Ако може некој да ми даде одговор да знам дали да го надградам. Фала

На форуми прочитав дека хсим верзија 419 ќе го поддржува иос 7.. Ама не сум сигурен да не се зафркнам ако го надградам да останам без телефон.. Ако може некој да ми даде одговор да знам дали да го надградам. Фала

Како што јас читав, се од r-sim 7 ПА НАГОРЕ поддржува iOS 7. Не сум читал многу, така не сакам да ти тврдам ништо...

Нешто ново имате? Кај да пратиме што се случува и кога ќе излегува IOS 7? И дали iPhone 4s nevelock нема гајле доколку направам апдејт?

Нешто ново имате? Кај да пратиме што се случува и кога ќе излегува IOS 7? И дали iPhone 4s nevelock нема гајле доколку направам апдејт?

Во овој момент достапна е надградбата на ios 7. Оди во check for updates и надгради го слободно пошто ти е neverlock

Во овој момент достапна е надградбата на ios 7. Оди во check for updates и надгради го слободно пошто ти е neverlock

Опа, еве го го пуштив да се симнува и инсталира па ќе видиме што ќе биде :D

Опа, еве го го пуштив да се симнува и инсталира па ќе видиме што ќе биде :D

Би било супер да не појавува ерор после неколку минути откако ќе започне. Хахахах серверите едвај функционираат

Инсталирано, добро е задоволен сум. Потврдено работи со хсим 419.

Добро бе пичка му матер.. Се си се симна како што треба таман дојде до Verifying update... и ми пишува Software Update Unavailable. Software Update is not available at this time. Try again later. Ебате среќата :mad: :tapp:
Го има некој истиов проблем ? Install now и пак исто цело време..

Инсталиран на 4с, работи одлично, и поубав ми е :) Само се нервирам шо нема Air Drop :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom