IOS 7

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksnadar87
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓа IOS 7 ?

• Да

Гласови: 16 42,1%
  • Не

Гласови: 15 39,5%
  • очекував повеќе

Гласови: 7 18,4%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
денеска инсталирав бета 4 на 4с со хсим... хсим работи, а од иос сум презадоволен, криво ми е малку за некои работи ми фалат од џејлбрејкот како на пример имав виџет со омилени контакти и право ѕвониш, али тоа е... иос 7 во оваа бета ми се допаѓа

верувам во IOS 7 . и мислам дека 90 % ќе се префрлат а им посакувам се најдобро на android 4.3 .еден многу популарен андроид тип од македонија ми рече подалеку затоа што мене ми е должност да го користам android и да работам на таа платформа во приватноста користам IOS

верувам во IOS 7 . и мислам дека 90 % ќе се префрлат а им посакувам се најдобро на android 4.3 .еден многу популарен андроид тип од македонија ми рече подалеку затоа што мене ми е должност да го користам android и да работам на таа платформа во приватноста користам IOS

:facepalm:

Дај преведи жити се на разбирлив македонски јазик:гик:

Дај преведи жити се на разбирлив македонски јазик:гик:
многу едноставно само на 5 уреди од apple се користи IOS за разлика од android го има во над 100 000 производи од различни фирми .

Дали на ајфон 4 ќе има официјален апдејт за iOS 7 ?

Здраво, ме интересира кога ќе излезе ios 7 дали ќе можам да го надградам бидејќи користам iphone 4s со xsim?

на 10 септември е официјалниот излез IOS 7 , за твојот телефон што користи xsim ќе мораш да прашаш затоа што можно е да ти направи проблем . еве и останативе дечки нека ти помогнат околу x sim. поздрав

на 10 септември е официјалниот излез IOS 7 , за твојот телефон што користи xsim ќе мораш да прашаш затоа што можно е да ти направи проблем . еве и останативе дечки нека ти помогнат околу x sim. поздрав

Колку што видов верзијата на х симот е 419. Ако може некој што има познавање да ми каже дали ќе поддржува ios 7. Благодарам во секој случај:)

Колку што видов верзијата на х симот е 419. Ако може некој што има познавање да ми каже дали ќе поддржува ios 7. Благодарам во секој случај:)

Кај мене на 412 сега за сега е ОК

Да си прашам дали ќе може да се вратат старите икони на претходните верзии на ios Откако ќе се направи jailbreak на ios7 дека многу ми изгледаат грди

можеби ќе можи има носталгичари доста за старите икони , али тоа е знак колку човекот не трпи промени а сака промени и кога ќе се случат не му се допаѓаат грди се , старите се сто пати подобри . И така за се во животот пријателе .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom