IOS 7

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksnadar87
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓа IOS 7 ?

• Да

Гласови: 16 42,1%
  • Не

Гласови: 15 39,5%
  • очекував повеќе

Гласови: 7 18,4%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Не е само за developers моментално

992846_10200833313887680_2098014780_n.jpg

Ајде ако може да споделиш со нас како да нарпавиме upgrade, фала однапред :)

ке си симнеш ipsw за иос 7 и само у ајтунес одеш shift+update ... ако сакаш после тоа да се врнеш на иос 6.1.3 ке си стиснеш само ресторе аппле сеуште го потпишува иос 6.1.3 позз

ке си симнеш ipsw за иос 7 и само у ајтунес одеш shift+update ... ако сакаш после тоа да се врнеш на иос 6.1.3 ке си стиснеш само ресторе аппле сеуште го потпишува иос 6.1.3 позз

Моментално имам 6.1.4, и имам симнато, телефонот не ми е џеилбрејкуван и заклучен е на т-мобиле. Ќе има ли некој проблем доколку направам или?

а на кој оператор си моментално

T-mobile, од каде што го купив.
тогај ништо не смета ке си најдеш ipsw za ios 7 beta 2 за ајфон 5 ке си симнеш имаш го на гоогле и ke drzesh shift+ click update во итунес ке го посочеш ipsw то на иос 7 бета и ке си се среде ке си го активираш тел и готово ако сакаш да се врнеш на иос 6,1,4 само ресторе ке правеш позз

тогај ништо не смета ке си најдеш ipsw za ios 7 beta 2 за ајфон 5 ке си симнеш имаш го на гоогле и ke drzesh shift+ click update во итунес ке го посочеш ipsw то на иос 7 бета и ке си се среде ке си го активираш тел и готово ако сакаш да се врнеш на иос 6,1,4 само ресторе ке правеш позз

Како што гледав на Youtube, повеќето викат дека треба да регистрираш UDID, има некаква врска тоа или? благодарам во секој случај :)

samo nikako nemoj da odesh shift+restore pa ke ti traze udid da se registrirash ke odesh shift + update da go preskoknesh taj cekor pozz

Значи сега го поврзувам со компјутерот, отвара итунес, shift + click na update, селектирам ipsw фајлот и толку? :)

Незнам колку ви е паметно да ја инсталирате бета верзијава... еден колега ја инсталираше и вика дека има проблеми со краш на некои апликации, а имал некои проблеми и со мапите, па сеа ке се враќа на иос6. Најдобро е да си почекате до септември и дури тогаш да си направите апдејт.

Незнам колку ви е паметно да ја инсталирате бета верзијава... еден колега ја инсталираше и вика дека има проблеми со краш на некои апликации, а имал некои проблеми и со мапите, па сеа ке се враќа на иос6. Најдобро е да си почекате до септември и дури тогаш да си направите апдејт.
па шо има веза нека си проба прво искуство со иос 7 ништо не му смета на телефоно па ако не му се свига ке си се врне на иос 6 .. крај крај воа е бета верзија до септември ке се средат сите багови

па шо има веза нека си проба прво искуство со иос 7 ништо не му смета на телефоно па ако не му се свига ке си се врне на иос 6 .. крај крај воа е бета верзија до септември ке се средат сите багови

Баш зошто е бета верзија го пишав ова. Место да си играш играчки од 6, на 7, па пак назад на 6, најдобро почекај си уште 2 месеца и инсталирај си ја 7цата кога ќе биде баг фри (барем во најголем дел). Ама ипак на крајот секој сам си носи одлука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom