Славните цитати на ликовите од К-15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Тошо: Ее батка, кај си бе??
Цаци: Каков батка бе, шо се замислуеш ти бе?? Па мене до твоите компири ли ми дојдеа бе?? Абе морам ли компири да јадам бе?
Че јадам макарони бе, будало една! :pos::pos::pos:
А цело време Тошо е као: батка бе шо ти е бе? Какви компири бе? :unsure:
:pos::pos::pos:
Дефинитивно еден од најдобрите, ако не и најдобар скеч :cuc:.
Толку просто, а толку смешно. :)

абе какво извинување,влагам и си зиам :eek:

995415_548003101912931_1666995796_n.jpg

како беше?..ОН,ОНА и кучето у парк.он:cuc: ја љуби у увце а кучево појма нема што се дешава

^
- Највише ми се праи ќејф коа ќе видам млади како идат за озбилно. Замисли ги бе батка у парк.. Он, она и куче. Он нешо седнал, ја љуби у увце, она нешо жвака вуница оние од шеќер, а кучево нема појма шо е работава. Абе да ти е милина да ги гледаш… :D

^
- Највише ми се праи ќејф коа ќе видам млади како идат за озбилно. Замисли ги бе батка у парк.. Он, она и куче. Он нешо седнал, ја љуби у увце, она нешо жвака вуница оние од шеќер, а кучево нема појма шо е работава. Абе да ти е милина да ги гледаш… :D

Линк од ова? :pos:

Миле
- Има еден исто и папагал, некни купи тука од комшите што ги викат, па му дал име Џеки слушам. Име од куче дал на птица, непотребно ја искомплексирал птицата за цел живот. Зошто ? Непотребно... е непотребно, меџутим са деси сега тоа.

Тошо
- Ја сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик, али једино шо не можам да поднесам е коа ќе ми каже некој у расправија дека сум копук. Зашо бе батка копук, коа народов измисли цела лепеза на лепота од изрази? Осим тоа шо се убави, него и делуваат васпитно. Зашо на пример више коа дошло до вербален дуел, уместо копук, да не ти кажат говедо неваспитано?

Тошо...Kako bese onaa od Bitlsi?...шо риби имам заглавено на оваа нумера...па, па, па, па...фати се пооди две три години, откачи ја....фати друга (а Мики?) пооди две три години па откачи ја...парче сум правел батка парче...и до ден денес кога ќе ме видат од сто метара ми дигаат рука и ми викат „кај си бе Тошо, ДОБАР ЛИ СИ?„

Драги гледачи.
Сеа ќе видите кои ние не гледаат и гледаме само големите фудбалски игралишта, тениски игралишта, ракометни и кошаркарски, мислам, а, што народот сака да гледа такви големи фудбалски и кошаркарски работи, а што со младиот спорт овдека ние се соочуваме? Погледнете го, мислам, овој кош! Тоа тие се младината наша шо го играат! Кај сме ние со таа младина наша за младиот спорт?

123.jpg
Незнам како се вика :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom