Игри за мобилни телефони

• Креатор на темата Креатор на темата Kleopatra
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 февруари 2005
Мислења
69
Поени од реакции
2
Игри за мобилни телефони каде може да се најдат?

NOKIA 7610

Незнам какви се тие Јава игри но ми требаат игри да инсталирам во мобилниот.

www.mobile9.com

Имаш игри, теми, ма све за мобилен, бесплатно, со тоа што можеш да ги симнеш преку wap директно на мобилен, или прво на компјутер па после некако на мобилен.
www.getjar.com

Oвде имаш Java, Symbian, Palm и не знам уште какви апликации, ама малку почкартосани. Се преземаат на истиот начин како и на претходната страница.

Фала многу ама некако тешко се снаоѓам. :(

Ко прво ти треба Nokia PC suite за да ги инсталираш игрите на мобилниот. симни го од тука. програмот е бесплатен. потоа имаш игри на претходните веб страни но глупи се пошто се бесплатни :wink: затоа ако имаш е-муле пиши gameloft и ќе ти најде многу јаки игри со екстра графика. имаш: brothers in amrs 2, batllefield 2, prince of percia 3, 2 fast 2 furious, need for speed most wanter, NFS undergroud (1,2)m fifa 206 и т.н. еве тука можеш да ги видиш игрите. секако можеш и да си ги купиш игрите.

и да не заборавам сите игри се .jar фајлови. мислам дека ќе ти ги прими.

tha_Casper напиша:
Ко прво ти треба Nokia PC suite за да ги инсталираш игрите на мобилниот. симни го од тука. програмот е бесплатен. потоа имаш игри на претходните веб страни но глупи се пошто се бесплатни :wink: затоа ако имаш е-муле пиши gameloft и ќе ти најде многу јаки игри со екстра графика. имаш: brothers in amrs 2, batllefield 2, prince of percia 3, 2 fast 2 furious, need for speed most wanter, NFS undergroud (1,2)m fifa 206 и т.н. еве тука можеш да ги видиш игрите. секако можеш и да си ги купиш игрите.

Тенкју, тенкју, тенкјууууу!!!!!!!!!:vozbud: :vozbud:
Имаш зеленко и пивце од мене за ова.

А добро некој да казе за нокиа 3250 во ниедна горе наведена немозам да си го најдам тел

tha_Casper напиша:

Ако не ти е тешко и ако не се големи игрите можеш да ги запакуваш во ZIP и да ги закачиш на некоја вебстраница за да може Клеопатра да ги симне одма оти не верувам дека знае за е-муле.

pumba напиша:
А добро некој да каже за нокиа 3250 во ниедна горе наведена неможам да си го најдам тел

проба со ова што го кажав? ако го бараш телефонот по веб страни никад нема да најдеш игра... игрите пасуваат скоро на секој вид на телефон само како ќе ти искочат на екранот не се знае (може да има празен простор).

vardarce напиша:
Ако не ти е тешко и ако не се големи игрите можеш да ги запакуваш во ZIP и да ги закачиш на некоја вебстраница за да може Клеопатра да ги симне одма оти не верувам дека знае за е-муле.

па мислам дека се снајде... прееска зборевме на мсн и ништо за ова не ми спомна, ваљда се снашла...

ај нешо директно шо се зема од на нет, а не зипувано или преку е муле.

за тие од ноодле страните знам, други дајте

Da ne ja ima nekoj slucajno Elkware Backgammon da mi ja prati ?

Имам ја едно 200 мега јава игри, мислам дека беа некаде 1600+. Ко воли нек изволи, само незнам како се креираат торенти за да ги плеснам, оти преку емуле или фтп ке иде премногу споро (имам аплоуд 128килобита)

wow dajte tabla .......ne se razbiram za igirve i telefonite imam motorola v360 znaci ima java mozam da dobijam tabla????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom