Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
help!! треба да го декодирам htc wildfire дали би можел сам и помош околу тоа..... ако имате совет или нешто слично помагајте.

Како и да е пак ќе треба да плаќаш чипови, кодови. Најдобро однеси си го во сервис да ти го декодираат. Да не зезнеш нешто. ;)

ако си од Прилеп или близина, мојот другар тоа го работи, покрај река кај старите судија за прекршоци, сервис за електроника ЕЛЕКТРОНИК ДИГИТ Рубин и Мики, можат и HTC да ти декодираат.

help!! треба да го декодирам htc wildfire дали би можел сам и помош околу тоа..... ако имате совет или нешто слично помагајте.
Од каде си?

htc p4350, да се декодира и да се инсталира англиски јазик бидејќи моментално нема, има само унгарски.. колку ќе чини ?

Имам HTC HD2, но кога сакам да инсталирам Android преку CWM (ClockWorkMod) ми прави проблем т.е. еве ја целата процедура.

Најпрво инсталирам Task29, потоа MAGLDR 1.13... до тука е се океј, но кога се обидувам да го инсталирам CWM-то, почнува да заглавува на самата инсталација т.е. до овој дел:
...
Save EMBR...
Default OS is AD NAND
Empty 0 partition .. OK
Flashing 1 partition...

... и тука последните три точки само мрдаат.

Колку за инфо, го имам Radio Rom-от Leo_RADIO_2.15.50.14 и 2.08.HSPL. Помош???

LG GT540 Optimus

Работи само на T-Mobile. Може некој да ми помогне со декодирањето, ако е просто? Или подобро е да го однесам кај чичко Торте или чичко Некро?

LG GT540 Optimus

Работи само на T-Mobile. Може некој да ми помогне со декодирањето, ако е просто? Или подобро е да го однесам кај чичко Торте или чичко Некро?

Без опрема неможеш јбг

Дали некој може да ми каже колку е да сменам екран на Нокиа Е 71 ?

кај можам да најдам screen ( екран ) за Samsung Galaxy 3 i5800? и колку ќе кошта. денес го изгребав :/
Samsung-I5800-Touch-screen-deep-black.jpg

поздрав.

кај можам да најдам screen ( екран ) за Samsung Galaxy 3 i5800? и колку ќе кошта. денес го изгребав :/
Samsung-I5800-Touch-screen-deep-black.jpg

поздрав.
Само поради гребаници, воопшто не ти препорачувам да го менуваш. Иначе имам, контактирај ме по пп, skype: alfa.mobil или e-mail: gsmhacking@live.com

Дечки купив нов хтц wildfire s и имам еден проблем.На пример имам стаено посебен рингтон за некои броеви што ми се,а ако го исклучам телефонот ,после сам ми го врака на default ринг тон за сите броеви да ми биде.Што може да биде проблемот?
PS.Слика што имам стаено за некој контакт ми останува истата и кога ке го исклучам,само посебниот ринг тон ми се става на Default.
фала однапред:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom