Исто облечени

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Локација
@home
Колку пати ви се случило во кафуле или дискотека да видете некој исто облечен како вас? Мислете истата мака не ги мачи и познатите?
За сликите по мене

Хостот не ми подржува приказ на слики на друг сајт.

deXterche напиша:
Хостот не ми подржува приказ на слики на друг сајт.
Нехуман хост :pos:
Никогаш ама никогаш ми се нема десено да бидам облечен со некого исто...секогаш барам уникатни парчиња и тоа е тоа..

П.С. Финтава со хостов ти беше да ти го прочитаме она All rights reserved нели..:baeh:

П.С. Финтава со хостов ти беше да ти го прочитаме она All rights reserved нели..:baeh:
Абе ме откри ништо сеа:)

Ако не ти е мака хостирајги сите една по една на http://imageshack.us/ :)...така де :toe:

Гајле ми е дали сум исто или различно облечен со некој.

е да бе гајле ти е пак тоа е твој избор и ќе се накурч.ш зш и друг е ко тебе зш сакаш да бидеш оргинален

Уффф најмногу мразам некој да е скроз исто облечен ко мене. Се нервирам и коа некој има иста блуза ко мене, па затоа последново се си купувам од Солун, па ај ад видам сеа некој ко мене облечен...:):)

хихихих Солун бе многу јак фактор нема везе тоа

Flik напиша:
е да бе гајле ти е пак тоа е твој избор и ќе се накурч.ш зш и друг е ко тебе зш сакаш да бидеш оргинален

Навистина - гајле ми е. Јас сум оригинален на друг начин. :baeh:

Нејсе, не ме знаеш воопшто така што не треси како било. :wink:

тоа што не те знам нема везе , пак и облеката е стил на секој човек така да и таа го преставува на некој негов сакан начин а другите работи што те окарактеризуваат тебе на друг начин се сасвим трета работа

Никад не ми се десило да видам некој облечен исто као мене, шо значи уникат купувам. :) :)

глупави хирови

IV43 напиша:
Уффф најмногу мразам некој да е скроз исто облечен ко мене. Се нервирам и коа некој има иста блуза ко мене, па затоа последново се си купувам од Солун, па ај ад видам сеа некој ко мене облечен...:):)
И јас имам тата бирократа и јас пазарам од Солун дај да те запознаам да те нервирам стално онака исто да купам од инает.
Имај малце обзир дека ова го читаат и гладни деца уникату

Flik напиша:
тоа што не те знам нема везе , пак и облеката е стил на секој човек така да и таа го преставува на некој негов сакан начин а другите работи што те окарактеризуваат тебе на друг начин се сасвим трета работа

Кур се тресе у најлон ќесе (и шушти). Стил има тој што знае да се однесува. И Парис Хилтон има стил ама глупа е ко кур.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom