Исто облечени

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Не се замарам многу со тоа. Се случува да се погоди некој облечен како мене, па дури и да е намерно не обрнувам многу внимание. Ама имам другарка што толку сака да е уникатна, дури ако некој има блуза, фармерки, па и ланче како нејзиното да е нема веке никогаш да го стави на нејзе. Не сакала никој да е како нејзе. Случајно се погоди да имаме исти фармерки(без да знаеме) и одамна не сум ја приметила да ги облече. Јас искрено не ја разбирам.:toe:

SLikite so se staveni gore ustvari ispaga deka Paris Hilton stalno e oblecena kako site drugi. Na pola sliki e ona. :)

не дека е резил али ипак е офирно, а не дај боже па коинциденција у иста вечер да бидат исто облечени...ц`ц`ц` е тоа е више резил

еј ми се деси ваква работа за велигденот, бевме вцрква и тогаш имав долга коса и дечкото имаше исто црвени дуксери имавме ама потполно исти, и фармерки шитоки ама само моите беа посветли а неговите потемни, како браќа бевме :)

Jakov напиша:
SLikite so se staveni gore ustvari ispaga deka Paris Hilton stalno e oblecena kako site drugi. Na pola sliki e ona. :)

Ееееј ќути и јас истото си помислив...Па типката не знае колку пари има и мислам дека се живо и диво од облека и има у плакар...сите фустанчиња што сум ги глеала на ревии или интернет што ми се свиѓале ги има....Сакав да и пратам маил да и побарам еден што ми се свиѓа за матура:) се зезам, ама и се може и си има, а ние обичните смртници само ке си ги оговараме...

Nekoj pat mi se deshavalo da vidam nekoj so ista maica ili nesto sto go nosi kako mene ...

znaete samo koj se stalno isto obleceni METALCI I PANKERI I OSTALI TAKOZVANI ANDERGRAUND FACI U MK.

Не се замарам со тоа, секако дека приметувам ако има некој, но има и поважни работи од тоа, иначе знам еден човек кој отишол на свадба и кога видел некој со исти костум ко неговиот отишол да се пресоблече, тоа е веќе претерана работа за мене

Како и да е сигурно ќе се најде некој што има иста маичка,панталони,суќна итн како тебе.Не ми смета тоа само ако не ја знам личноста а вака ако имам нешто исто со некоја другарка ми малце глупо ми е :toe:

Не ми се има случено сеуште али би се нервирала доколку би ми се десило вакво нешто!
За на матура отидов во Турција да си купам фустанче ташна и штикли само за да не си барам близначки низ Палас!

Леле не ми се има случено даносам иста облека со некого, а да ми се случи ако е некој непознат ајде, али ако е некој што го познавам ?! :duel:не во никој случај.А за Парис, тоа е више познато, што ке ти се пари ако немаш стил :toe:

П.С А да иде темава во мода и убавина,а?

Mi se nema sluceno i ne bi sakala da mi se sluci,pogotovo ne na nekoj pobiten nastan da si najdam bliznacka,a mnogu bi me iznerviralo dokolku nekoj so go poznavam i se druzam si kupi nesto isto kako moeto.:duel:

Mi se ima sluceno, i mislam deka nema nisto strasno. Inace interesna e prikaznata.
Jas si kupiv edna kosula, ama stvarno bese dobra, i eden drugar mnogu ja aresa, i sega - od kaj sum ja kupil, kolku pari, ima li uste takvi. I mu kazav se, i navistina imase uste takvi ama razlicen broj, od sekoja golemina po edna. I za maler toj drugarot bese podebel od mene i zema pogolema. A naj interesno bese sto toj me prasuvase koga ke izlezam jas so nea, za i toj da izlegol so negovata ista kosula, i stvarno nekako mi bese interesno, ke kazes bliznaci. :) Inace ne mi preci toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom