NaTaLi напиша:
Zaso si pluka po sogragjanite ? :nesum:
Misli deka ako otisla podaleku od Struga e podobra i pokulturna od niv ? :nesum:
Хохо

)написам еден псот ама го избрисав..пошто никогаш не сум напагал некого..постот мислам дека ке постигнеше..високи оценки..поради начинот на кој што ке беше...опишана дотичната личност...
а еден дел во постот пишуваше...
За да можеш да направиш разлика, што е малограѓанштина а што не...треба да видиш и нешто друго...МА ти се молам..каде излегла таа..дане мрднала подалеку од обала?..или за излегување би ги сметале..вечерните прошетки до охрид и до некоја ревија???или...на сесија кај некој таканаречен фотограф???или може шетањето по свет со кошаркарскиот клуб..ма ајде ти се молам..кошарка ти е спорт за интелегентни..не е само трчај...а види нас каде ни е кошарката..??

..Значи за да можеш да дадеш оценка..оди прошетај малку...и не малку..задржи се...пошто..ги знам..."provincijалцитеЌ..еден од нив сум...едно вечерно излегување во ск...или влегување во елемент или процес..море и во б2..за нив значи дека го виделе светот..
НА крај..Моме сакаш топлес...оди каде што лугето ке те прифатат..или девојкава го користи изговорот "ако не ви се допага моето друштво да си одите сите.."или сака да ми каже дека таа е таа која треба кај нас да увези..примери од запад..
И на кого бе да му е незгодно на плажа/...неа или мене..Кај ја личи бре..уште не е дете...ке шета разлецена..и ке ми дојде со цицките гола на шанк а?...море...јас да сум...ќотек
Таа ли ќе одредува што е морално или не...ако беше нешто што е прифатено во нашето општество..што не шетаат вашите сестри мајки....братуцеди голи по плажа..па и за машките важи...значи мнозинството не знае..таа понадпредна од нас со мислите а?????
Секое општество со свои вредности..ако и се допага тука арно ако не..ај сиктер..а не да плука по народот..
Оти јас не сум видел гола цицка... во неа ке гледам..ах...
Ако она прошета топлес...јас ке прошетам гол по плажа и ке земам лежалка до неа..па да видиме тогаш што ке каже за малограганство..
и сеа..уште нешто..абе може на девојчето така му кажале да каже заради публицитет...ја не мислев дека е таква...?? ? ?
Мене не ме пали...Но сепак ми беше мило кога слушнав дека...некое девојче од мојот град била мис..и ми беше мило и за неа...ама..после ова овде...не му плакам на инкасаторот за вода..

ке распишам петиција..додека не се извини на целиот град..никој да не плаќа вода?

се шегувам..да се надеваме дека ова не го мисли вистински..и дека е само некоја изјава за публицитет...