Малограѓанството во Струга

• Креатор на темата Креатор на темата B O K I
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Г е Џ о напиша:
Абе ја знам комшивка му е на голе и на боро
абе нека се слечит топлес мене не ми сметат !!!

Јас оваа не ја познавам ГеЏо чврга ќе јадиш ! :pos2:

skorpija^m напиша:
Јас оваа не ја познавам ГеЏо чврга ќе јадиш ! :pos2:

Од шумарон сестра му бе глуп !!! кај сокачено живеет татко и носит сметки по куќи и башка то на иво му е брачеда !

Абе мајка и и татко и закон луѓе се:):)

Сеа пред малку поминав покрај нивната куќа и се погоди за неа да зборам, кутричките со спуштена глава седат.

Тие самите се срамат од неа, не пак...

И чеокот некако последниве 2 дена гледам пропаднал некако, од ко ја виде ќерка му во Вест, му обеле и косата:):)

Тепа пари, се ебе, тепа пари, се ебе, сите ја знаат, се ебе, јавна фаца, се ебе, тепа пари, се ебе, шмрка кока, се ебе, пие, се ебе......Што е тоа? Глупа убаина, као манекенка....

:pos2: Pa neka se soblece, jas mislam treba toples i navecer da izleguva.:pos2:

super devojka vo sekoj pogled.zasto za nea ne se zborese taka pred da stane mis?ili na nekoj mu e krivo sto ne moze da bide na naslovna pa aj sega ke i vadi muabeti?
zad dobriot konj sekogas prasina se kreva!
A ako na nekoj mu e krivo sto devojkata si ima kvaliteti toa e negov problem i neka si go resava na drug nacin a ne so vadenje muabeti.Jebi ga,ne moze sekoj da bide mis!
Ivana petka si!

zakacena напиша:
super devojka vo sekoj pogled.zasto za nea ne se zborese taka pred da stane mis?ili na nekoj mu e krivo sto ne moze da bide na naslovna pa aj sega ke i vadi muabeti?
A ako na nekoj mu e krivo sto devojkata si ima kvaliteti toa e negov problem i neka si go resava na drug nacin a ne so vadenje muabeti.Jebi ga,ne moze sekoj da bide mis!
Ivana petka si!
Глеам дека и Ивана се зачленила на форумов :)

zakacena напиша:
Ivana petka si!

квалитети? малце чуден збор за една скапана девојка и крива во раменицине, девојко пред неколку поста Еко1 си кажа најубаво....знаеш ти колку само е обработувана оваа слика во фотошоп.....дури и тој што ја уредувал не знае

Клуч! Не е она никој и ништо па да ја добива и оваа слава тука на форумот, тука сме сите рамноправни, и секој за себе си е некој и нешто...колку и какви квалитети има она си знаат нејзините.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom