DUKESSINCE1988
THE DUKE LORD
ај аирлија нека е нека се множа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a neli ti e jasno nie koj seir fajkame koga imame pogolemi prava od vas vo vasata " sopstvena drzava" koga makedoncite ne smeat da pretnat vo zapadna makedonija? koga vo svekoj pogled sme poorganizirani za razlika od vas? koga za sekoj vas problem se zalete na kajgana a nemate madinja da izlezete nadvor da si go iskazete vaseto mislenje. (normalno ne smeete zasto cicko grujo ke ve kara) i ironijata e sto vie ste tie vikate deka na albancite im e polnata glavata i se drugi gi organiziraat a vie se sami ......... koja ironija se makedoncive ccccccc , ako albanecot smrdi poveli dojdi vo zapadna makedonija i vidi kako ziveat i kako mirisaat makedoncitea makedonkite ne gi baraj nie gi mirisame
![]()
ako albanecot smrdi poveli dojdi vo zapadna makedonija i vidi kako ziveat i kako mirisaat makedoncitea makedonkite ne gi baraj nie gi mirisame
![]()
абе од што се јаки е.ачи за тоа трчаат по тие 72 девициПа смрдите.....не сум ви ја крив за тоа.
А многу македонки се изнамирисавте у пичку материну......уште малце и без пари ќе останете од толку ебење.![]()
аме тој се умишљал бе и ја тоа викам, нормално дека е платеник зошто инаку му давале по 600- 700 евра месечно, не е само за брадата и поткусените панталончињаКаква алкаеда бре. Платеник обичен "член на ал каеда"![]()
neee vo opsto ne sum nervozen , samo sakav da vi go pluknam liceto vase ,sekogas se falite deka ste ova i ona a de fakto se gleda kolku manijaci ste .
Znaes kaj e gadafi ...i drugite kako nego ,i ovoj ke odi tamu samo poleka pa ke vidis , sekogas zloto na kraj gubi ,isto kako i vie ,pa ke vidis kako se krsat kicmi![]()
а НЕ, заборави да кажеш и дека треба 5 пати дневно да го прима во некое од дупчињата (се преферира анал, ама и уста ќе заврши работа)аме тој се умишљал бе и ја тоа викам, нормално дека е платеник зошто инаку му давале по 600- 700 евра месечно, не е само за брадата и поткусените панталончиња
аме тој се умишљал бе и ја тоа викам, нормално дека е платеник зошто инаку му давале по 600- 700 евра месечно, не е само за брадата и поткусените панталончиња
не да беше овој човек ке ги немаше на карта и ке беа избришани од лицето на земјата
![]()
a ti odi vo kosovo i donesi gi tie dvajca sto ve sjeba u smilkovce
е ако де нека примаат ама нека бидат добри во душа ко што проповедал мухамед а не вакви стокибтв.
Додека тука се ситите и се радувате за ова,во моментов стотини и стотини луѓе примаат ислам во германија,британија,франција,македонија.. итн![]()