Фото: Убиен Албанец од Гостивар, член на Ал Каеда

• Креатор на темата Креатор на темата Verdict
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a neli ti e jasno nie koj seir fajkame koga imame pogolemi prava od vas vo vasata " sopstvena drzava" koga makedoncite ne smeat da pretnat vo zapadna makedonija? koga vo svekoj pogled sme poorganizirani za razlika od vas? koga za sekoj vas problem se zalete na kajgana a nemate madinja da izlezete nadvor da si go iskazete vaseto mislenje. (normalno ne smeete zasto cicko grujo ke ve kara) i ironijata e sto vie ste tie vikate deka na albancite im e polnata glavata i se drugi gi organiziraat a vie se sami ......... koja ironija se makedoncive ccccccc , ako albanecot smrdi poveli dojdi vo zapadna makedonija i vidi kako ziveat i kako mirisaat makedoncite :D a makedonkite ne gi baraj nie gi mirisame :D

Биди внимателен пошто сеа ке те претепa со еден multi-quote. ;) Луди се макерониве еj...заедно со србите се наj големите хероj на тастатура.

ako albanecot smrdi poveli dojdi vo zapadna makedonija i vidi kako ziveat i kako mirisaat makedoncite :D a makedonkite ne gi baraj nie gi mirisame :D

Па смрдите.....не сум ви ја крив за тоа.
А многу македонки се изнамирисавте у пичку материну......уште малце и без пари ќе останете од толку ебење. :ROFLMAO:

Па смрдите.....не сум ви ја крив за тоа.
А многу македонки се изнамирисавте у пичку материну......уште малце и без пари ќе останете од толку ебење. :ROFLMAO:
абе од што се јаки е.ачи за тоа трчаат по тие 72 девици

Каква алкаеда бре. Платеник обичен "член на ал каеда" :facepalm:

Каква алкаеда бре. Платеник обичен "член на ал каеда" :facepalm:
аме тој се умишљал бе и ја тоа викам, нормално дека е платеник зошто инаку му давале по 600- 700 евра месечно, не е само за брадата и поткусените панталончиња

neee vo opsto ne sum nervozen , samo sakav da vi go pluknam liceto vase ,sekogas se falite deka ste ova i ona a de fakto se gleda kolku manijaci ste .
Znaes kaj e gadafi ...i drugite kako nego ,i ovoj ke odi tamu samo poleka pa ke vidis , sekogas zloto na kraj gubi ,isto kako i vie ,pa ke vidis kako se krsat kicmi:P

Ќе видиме....Гадафи не е ист со Асад.Гадафи беше преценет,реално неговата војска беше армија на платеници и неспособници.Асад од другата страна има целосно своја и добро обучена и искусна војска без странски платеници да ја водат.
Асад за разлика од Гадафи има и руска,иранска и либанска помош и НАТО не се пушта да го нападне Асад. Еве веќе 2 години и нешто не го чепкаат.

Ние жалевме за убиство на 5 што отидоа во нивна земја ДА ЛОВАТ РИБА......и тоа што го убија баш овакви што идат сега во Сирија.А овој што изгинал сам си ја барал и кој го ебе.

аме тој се умишљал бе и ја тоа викам, нормално дека е платеник зошто инаку му давале по 600- 700 евра месечно, не е само за брадата и поткусените панталончиња
а НЕ, заборави да кажеш и дека треба 5 пати дневно да го прима во некое од дупчињата (се преферира анал, ама и уста ќе заврши работа)
а на овие што не имм се допаѓа во македонија, .... бујрум, ете им го целиот свет

За да го пупат, пошо 1000 000 девици така не се добиваат во рајот :icon_mrgr:

Да беше жив чоекот, немаше да има вакви говеда. САПУН ќе беа до сега сите до еден.

не да беше овој човек ке ги немаше на карта и ке беа избришани од лицето на земјата
milosevic.jpg

Да беше жив чоекот, немаше да има вакви говеда. САПУН ќе беа до сега сите до еден.

Грешка си друже, хитлер воопшто не ни сакал да се бори со муслиманите пошо на орелот не се замара да лови врапци.

не да беше овој човек ке ги немаше на карта и ке беа избришани од лицето на земјата
milosevic.jpg

Уствари овој ги стави на картата.....пред него и неговата политика и зулуми на Косово они беа безгласна буква без никаква меѓународна поддршка.
После интервенцијата на НАТО си добија муда и се осилија доста...пред тоа никој и ништо не беа.Тоа ако мислиш на албанците...а за муслиманите тоа е веќе друга приказна.

бтв.
Додека тука се ситите и се радувате за ова,во моментов стотини и стотини луѓе примаат ислам во германија,британија,франција,македонија.. итн :)

бтв.
Додека тука се ситите и се радувате за ова,во моментов стотини и стотини луѓе примаат ислам во германија,британија,франција,македонија.. итн :)
е ако де нека примаат ама нека бидат добри во душа ко што проповедал мухамед а не вакви стоки

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom