Nokia Lumia Windows Phone 8 телефони (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Koja e podobra opcija pomegu 720 I 820? Kako so gledam 720 e ponov I so podobar dizajn, a 820 e nesto pojak.

Koja e podobra opcija pomegu 720 I 820? Kako so gledam 720 e ponov I so podobar dizajn, a 820 e nesto pojak.

Ја би 720-ка без размислувајне :)
--- надополнето: 23 јули 2013 во 01:23 ---
Идемо нов телефон кој ќе се претстави утре

Да ве запознаам со Lumia 625

Lumia_625_Queued.png

Lumia_625_Colors.png

4,7 инчи 800x480
512 рамче
1,2 дуал кор

Цена би требало да биде приближна со 620-ката.

Добар потег од страна на Nokia со големиов екран, во некој реален price range :).

Ако е како 620-ката со цена до 11 000 ќе биде одлично телефонче.

Е не е баш на иста цена со 620-ката. Инаку кај и да е треба да си земам нов телефон, сигурно ќе биде WP8. Се мислев помеѓу HTC WP 8S и Lumia 620, се одлучив за 620 но проблем е што ја нема никаде овде во Македонија (без ледиком). Солуција?

Е не е баш на иста цена со 620-ката. Инаку кај и да е треба да си земам нов телефон, сигурно ќе биде WP8. Се мислев помеѓу HTC WP 8S и Lumia 620, се одлучив за 620 но проблем е што ја нема никаде овде во Македонија (без ледиком). Солуција?

Зошто не Ледиком?

Ја имаш на ебај, ама е околу 13 000 со достава. Поефтино ти е во ледиком

Ме незнам... немам сретнато некој со искуство од оваа мобилара. Дали се истите мобилни што се продаваат и во т-мобиле, оне и вип?

Да, какви да бидат. Јас купив Xperia P, нема никаква разлика со од мобилните оператори.

Лумиа купувам дефинитивно, кој модел не сум се одлучил сеуште, 800 , 620 ... но парите се тие до 12 бона... ако има некој совет што модел да земам ? Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom