Nokia Lumia Windows Phone 8 телефони (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Auu ne fala,da go zeam dobar e ,i so apdejti ova ona,?

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 4

да да, ќе имаш апдејти, сите телефони добиваат апдејти не е како кај андроид. Земај без мислење

Ae ili popladne ili utre pa ke pisam impresii posle

Ae ili popladne ili utre pa ke pisam impresii posle

820ката е ТОП телефонче. Ја користам повеќе од недела дена, презадоволен сум. Јас го имам црниот капак позади, ако е жолт овој што ќе го земеш и сакаш да ги смениме капаците, кажувај :)

боље и од џои хаха :))
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 19:41 ---
ајдете сеа кажете како да видам дали сум за задниот вондоус, пошо сеа ми е како шпанско село

ајдете сеа кажете како да видам дали сум за задниот вондоус, пошо сеа ми е како шпанско село

Settings -> phone update и почекај.

Ако ти напише дека си на најнов софтвер, оди Settings -> about phone -> more information и напиши ја тука OS верзијата.

OS version 8.0.103228.78, e последниот апдејт т.е Amber апдејтот.
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 20:09 ---
Аку ти е шпанско село тоа е добро. Нешто ново уникатно, баш ќе ти биде интересно за учење.

Иначе честито, одличен телефон за одлични пари си земал. Ајде ега собирај ги тоа другарите и излегувај надвор да се натпреварувате кој слика подобро :icon_lol:

ок тој ми е, е сеа зашо неам дата,сенсе ,иначе како што глеам телефонов е од германија т.е купен од водафон

Глеам тапаталков ми бара понова верзија на плугин,како да го инсталирам???

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom