Нумизматика - Купувам 100 денари од 1996 година

• Креатор на темата Креатор на темата Martin1987
  • Време на започнување Време на започнување
Ova samo na makedonski forum go ima. Ke objavis najnormalen oglas i edno cudo glupaci ke ti pisat edno cudo gluposti. Stalker, ako gi imas i gi prodavas pisi mi PP bidejki jas nemozam da ti pisam.
pa ko postavuvas glypi prasanja kakvi odgovori ocekuvas???
a cekaj, ako si pesterski coek i neznaes deka vakvi ima na sekoj sokak ondak aj ja da ti prodadam

pa ko postavuvas glypi prasanja kakvi odgovori ocekuvas???
a cekaj, ako si pesterski coek i neznaes deka vakvi ima na sekoj sokak ondak aj ja da ti prodadam

Ti si toj sto nisto nerazbira. vakvi stodenarki se mnogu retki bidejki se skoro 20 godini stari. a na sekoj cekor mozes da najdes stodenarki od 2007 2008 i 2009 godina. ako navistina imas od 1996 i socuvana togas stvarno sakam da ja kupam.

имав и јас вакви многу 100 ама беа динарки и беа црвени и последните ги
потрошив на бугарките толку им беше нив цената а и вредноста,
кога сме веќе кај трошење, би потрошил уште некоја од овие - имаш ли вујна.
Вујна не, ама стрина оф, оф...

Ova samo na makedonski forum go ima. Ke objavis najnormalen oglas i edno cudo glupaci ke ti pisat edno cudo gluposti. Stalker, ako gi imas i gi prodavas pisi mi PP bidejki jas nemozam da ti pisam.

Забаваш нели? Или си пештерски човек? Еве и јас за 10 евра ти давам две вакви 100 денарки, еве и три може:D

Jas znam kaj ima ama ne kazuvam....!!!

Забаваш нели? Или си пештерски човек? Еве и јас за 10 евра ти давам две вакви 100 денарки, еве и три може:D
Imas ama sigurno ne ti se od 1996 godina nego od 2007 ili 2009 koi nemaat nikakva numizmaticka vrednost osven onaa nominalnata.

Nesakaat da mi ja prodadat bidejki i tie samite tesko dosle do niv od sto se premnogu retki. Imase eden sto moze da mi ja nabavi ama ke treba 1 mesec da cekam a mene ne mi se ceka tolku dolgo. Patem kazano eve kako momentalno izgleda mojata mala numizmaticka zbirka
394213_10201169126620927_56583285_n.jpg

Nesakaat da mi ja prodadat bidejki i tie samite tesko dosle do niv od sto se premnogu retki. Imase eden sto moze da mi ja nabavi ama ke treba 1 mesec da cekam a mene ne mi se ceka tolku dolgo. Patem kazano eve kako momentalno izgleda mojata mala numizmaticka zbirka
Tepisonov za prodavanje li ti e ? Kolku pari baras za nego ?

Znaci da se nemalo seriozni luge tuka na forumov. Samo neseriozni glupaci sto umaraat. eeee tikvari edni sto pisuvate po forumi koga nemate ni blage veze ni sto znaci numizmatika a kamo li numizmaticka vrednost. vakvi teski prostaci nema na nieden strasnki forum, samo na nasiov.

Имам стара египетска монета, од кујзнае која година, сакаш ли да ја купиш? Незнам колку пари вреди, ти кажи ми јас ќе ти кажам дали бива бизнисот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom