Mutua Madrid Open | 5-12 мај, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на Mutua Madrid Open?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 12 34,3%
  • Роџер Федерер

Гласови: 7 20,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 11 31,4%
  • Енди Мареј

Гласови: 4 11,4%
  • Давид Ферер

Гласови: 1 2,9%

• Вкупно гласачи
    35
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
za ochekuvanje beshe usporuvanjeto , posebno zaradi ,,Madrigjanecot ,, Nadal koj shto ovde ne belezi bash dobri rezultati no sepak , ne e e bash tolku drastichno , so usul e
--- надополнето: 6 мај 2013 во 19:20 ---
Isner , Raonic , Anderson pobedija , da beshe vo Karlo , Isner pa i Raonic sigurno gubea
Sekako da namerno gi usporija terenite samo radi Nadal da pobedi, mnoooogu zrelo razmisluvanje braos be! Madrid uopste ne mu odgovara na Nadal od site zemjeni tereni zatoa i najmalku belezi uspesi tamu a pobeduvaa Federer i Djokovic i sega pak tvrdis istoto?

Мислења за мечот Монако - Типса утре од 11?
Се мислам да го играм Монако да победи над 3.5 гема разлика , ми изгледа доста реално некако. Сепак вие повеќе што ги пратите би сакал да слушнам мислења. :)

Јас го имам 1 на конечен, покрај него ги чекам уште Вавринка 2-0, Хаас 1 и Гранолерс 1 за 4430 со 50 уплата, а на истиов тикет претходно погодив Штепанек 1, Чилич 2, Кириленко 1, Јанович 1. :)

Јас го имам 1 на конечен, покрај него ги чекам уште Вавринка 2-0, Хаас 1 и Гранолерс 1 за 4430 со 50 уплата, а на истиов тикет претходно погодив Штепанек 1, Чилич 2, Кириленко 1, Јанович 1. :)

Од овој Вавринка кошмари ме маваат. 2 пати го играм со слаби тенисери последниот месец , и го губи првиот сет со 6-1 , а на хендикеп го имам да тепа . затоа го скокам утре ,иако делува реално да победи лесно.

И овој е добар тип - Раониќ - Вердаско(+3.5) 1хен.гемови
Циганчето е вон форма мнооогу одамна. Имаше среќа што играше со лимитираниот Гофан , па пројде едно коло.

Јанко може да предаде утре да си знаете, на Спорт Клуб спомнаа прееска дека во Минхен заработил некоја минимална повреда, а знаеме сите што значи тоа кога е во прашање Јанко. Не го чепкајте Троицки оти може да го победи Гранољерс, го пратев малце во Минхен добар беше Виктор, доста подобрен за разлика од претходно, а башка Гранољерс пред некој ден предаде на турнирот во Тунис.
Ја мислам дека Томи Робредо утре тепа, исто како и Хас. :)

Јанко може да предаде утре да си знаете, на Спорт Клуб спомнаа прееска дека во Минхен заработил некоја минимална повреда, а знаеме сите што значи тоа кога е во прашање Јанко. Не го чепкајте Троицки оти може да го победи Гранољерс, го пратев малце во Минхен добар беше Виктор, доста подобрен за разлика од претходно, а башка Гранољерс пред некој ден предаде на турнирот во Тунис.
Ја мислам дека Томи Робредо утре тепа, исто како и Хас. :)

Нека предаде после 1-0 во гемови бе, во БетСити ми е тикетов :D Хахаха и Кириленко си ја фатив така :D

Иначе за Фиктор... губи тој бе, како МАГАРЕ :D

Нека предаде после 1-0 во гемови бе, во БетСити ми е тикетов :D Хахаха и Кириленко си ја фатив така :D

Иначе за Фиктор... губи тој бе, како МАГАРЕ :D
Ќе оди + 22.5 секако. Гранољерс сепак дома игра зема сет секако. А Виктор исто така си викам ќе земе после добриот турнир во Минхен. + имаат двајцата еден маратон од 5 сета на Вимблдон играно.

More igrajte kvitova ili azarenka deka ke gubat ili tesko deka ke pobedat(za kladilnici zboram)
--- надополнето: 7 мај 2013 во 00:23 ---
I utre jas stavam na Seppi (nema sansi Tomi da odigra vo kontinuitet dobri mecevi) Stefan kobe si za kladba?:)

Ne e igraciste voopsto ali sansata mu e samo na zemja, lani sigurno NIKOJ ne mislese deka ke go namaci Djokovic na Roland Garros i deka ke go dovede mecot do 5 seta a vodese 2-0.Bidete malku realni ostavi srce seppi ne e do tolku duduk a i Haas ne e do tolku dobar da odrzi kontinuitet.

More igrajte kvitova ili azarenka deka ke gubat ili tesko deka ke pobedat(za kladilnici zboram)
--- надополнето: 7 мај 2013 во 00:23 ---
I utre jas stavam na Seppi (nema sansi Tomi da odigra vo kontinuitet dobri mecevi) Stefan kobe si za kladba?:)
Прифаќам, кажи во што сакаш. :)

ne sum po blago, so znam pivo mada ovie denovi na pretek ama ako imas podobra ideja kazi:)

Може, нека биде во некаква пијачка, сеедно дали пиво или нешто друго. :D
П.с. Дај бе некогаш да се собереме да изгледаме еден меч заедно, еве Грен Слем се ближи, мислам дека не е лоша идеја ова. :)

П.с. Дај бе некогаш да се собереме да изгледаме еден меч заедно, еве Грен Слем се ближи, мислам дека не е лоша идеја ова. :)

Слабо скопјани има во подфорумов, двајца без тројца сме. А и да ти кажам не знам каде може да се следи ваков натпревар. (n)

Kaj drugarka mi sekogas praime tenis zurka, ona ima ogromen televizor da ti e merak da gleas tennis, ke i kazam pa da se sobereme za Roland Garros obavezno.Sekako uz crno lasko pivo-Druga dimenzija e toa, Tennis i lasko, da vidis posle kako se skoka na sekoj poen i edniot vika ne be u mreza udri a drugiot vika alo poenot uste trae:)
--- надополнето: 7 мај 2013 во 12:22 ---
Odlicna e idejata, ke se sobereme obavezno!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom