Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сто пати се мислев и ја изиграв
Добруџа - Рамат Хашарон 55,5+ 1,90 Бугари и ракомет како магаре и музика не ми се игра хендикепот некако голем е а и овие којзнае шо екипа се

Шахтјор ќе тепа бе? Имаат ли нешо повредени/казнети? Редно е јас мислам, против умрениве Карпати 1.37 е добар коефициент.

Tappara 0-5
Erceg 13.5 +
Psg 2
Mozzart,koef 3.6+ uplata 1000

Sete 1
Sochi w1
Davos 4.5+
Bietengheim 4.5+
Keupa 4.5+
Z.Kopacka,koef 4.2+ uplata 1000

По грешка ми ја пишале ПеСеЖе 1 има 5% шанси да искочи дај малко охрабрете ме

По грешка ми ја пишале ПеСеЖе 1 има 5% шанси да искочи дај малко охрабрете ме
Има повеќе од 5 % шански, кај песеже мислам фалат играчи. Јас двојка во секој случај не би ја играл. Кец ако е висок коефициентот можеби.

Сакам да ги играм Челзи 1,Баерн 1,Реал 2 и Стеауа т12+ на голема уплата,мислење?

Сакам да ги играм Челзи 1,Баерн 1,Реал 2 и Стеауа т12+ на голема уплата,мислење?

Стеауа посекако ќе бидат шампиони и победата не му е аџеле :D
Реал,Баерн и Челзи ќе победат според мене..

Јас имам во план да ги играм Манчестер Сити,Атлетико Мадрид,Баерн,Црвена Звезда,Рома...7 носат коефициент а на сите(освен Баерн) му требаат бодови и тоа играат против послаби противници..

Галатасарај-Звезда 2

Читам галатасрај имале големи проблеми,коеф не е лош вреди да се проба.

Окохама-Бруклин 2

Окохама од почетокот на сезона игра без нивен доста добар играч Кевинт Дурант, исто и Russell Westbrook е повреден исто така битен играч за Окохама.

Другиве не ги имам гледано, ама Баерн има многу низок коефициент, а ми се чини дека утре одвај ќе победи. Јас лично такви стресови за 1,1 коеф не би можел да издржам.

Избегни ја Челзи.

Source: Џони е убеден дека ќе биде 1

:D

Шала на страна Челзи во последни 5 меча со ВБА нема победа, ептен незгоден противник се за Челзи.

А и ако испадне да тепа Челзи не би се изненадил тоа да биде со 2-1 прелаз :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom